Andreas.ks Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Na eBay-i jsem objevil tyhle hodiny - Rendex by Zeno Uznávám, že vypadají docela čínsky, trochu mi připomínaj hodinky "značky" Trias... No tváří se, že se Zeno mají přece jen něco společného... Nemáte s těmito strojky někdo zkušenost? Děkuji...
boo-beek Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Sice neumim nemecky, takze nevim, co tam pisou, ale tohle je storpocentni Chinaaaaaaa
Luky Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Souhlasim s boo-beek je to Cina na 100% .
Jaem Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Pre europana zneje lepsie "by Zeno" ako "by Zhien-no"
vor Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Taky jsem se na ně díval, ale swiss made je pouze ZENO-WATCH BASEL. Ostatní hodinky s nápisem ZENO je pouze parazitování na značce.
Foundryman Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Někde jsem dokonce narazil na výslovné varování firmy Zeno Watch Basel před všelijakými deriváty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se