rayethon Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s obchodem Watchconnection Pro v Praze v Kotvě? Maji tam Jaegry ktere strasne dlouho chci, objevil jsem je náhodou při brouzdání na chrono24 a hned v obchodě v Praze, ale jsou bez papíru a krabic a cca o 1/3 levnější. Samotná absence papírů mi nevadí, ale jak velí zkušenost, jsem opatrný a kupuju nejdříve prodejce a až pak hodinky. Pokud někdo maté zkušenost nebo víte o koho jde uvítam postřehy, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ta kvalita fotek mě teda nenaplňuje jistotou, zas o tolik levnější nejsou, třeba tydle jsou papírové a prodejce poskytuje záruku...https://www.chrono24.cz/jaegerlecoultre/amvox1---ref-190897---jlc-box--papiere---aus-2005--id3972503.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 No samotná absence všeho mimo hodinek mi zase tak OK nepřipadá. Já osobně mych do toho nešel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se