prazskej Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Ten remen jim skutecne sedne krasne Nicmene musim rict, ze me fakt mile prekvapila pohodlnost originalniho tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Díky všem pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 jo taky jsem je včera musel provětrat po návštěvě u hodináře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tento týden je provětrávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Tak jsem je zase vytáhl. Upraveno 19. září 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
div_zero Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Mnohokrát se na fóru prodávaly a je zajímavé sledovat (podle výrobního čísla na fotkách) kdo je kdy měl a na čem je nosil. Momentálně u mě a myslím, že si je ještě chvíli užívat budu :-)Aktuálně dělají cca 60-70 s do mínusu, ale pro příležitostné nošení v tom nevidím zásadní problém, resp. nevím o nikom, komu by se chtělo vrtat v kalibru Baumgartner. Rezerva nátahu je přesně tabulkových 44 h, lamelový tah odpovídající originálnímu už je na cestě.A ještě jedna provizorní mobilovka z vlaku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Dovolím si přispět do vlákna. Nosí se příjemně a jsem překvapen stavem strojovny: (cifr hore) -40s cca 310° Beat error 0,5 ms Pro mě jsou ty výsledky na "swiss vintáž na kochačku" v rozumných mezích Ref. 13266-23469 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna . . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se