Přejít na obsah

Digitálky s timerem a vibrací?

Doporučené příspěvky

Kolegové, prosím co byste mi poradili, shaním hodinky, které budu používat takto:

- Nastavím countdown timer (zpravidla více než 60 minut)

- Po uplynutí hodinky zavibrují (musí jít nastavit tichý režim)

- Buď na stisknutí nebo automaticky se timer bude opakovat

Apple ani jiné smart hodinky, které tohle možná umí nechci, představa nabíjení jednou denně mě děsí :) 

Díky moc za nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco dělalo Casio, už tady o tom byla diskuze před pár měsíci.

Už jsem hledal a nenašel a modelů Casio je tolik, že se v nich ztrácím. Neexistuje někde konfigurátor/wizard, kde bych si naklikal parametry? Našel jsem nějaký model, který se mi líbil, ale byl jen pro japonský trh. Jsem teď v ČR a samo to chci teď bez čekání :) 

Odkaz ke komentáři

Našel jsem GD-350-1B

• Countdown timer
    • Measuring unit: 1 second
    • Countdown range: 24 hours
    • Countdown start time setting range: 1 second to 24 hours (1-second increments, 1-minutes increments and 1-hour increments)
    • Selectable flash alert/vibration alert, direct start from Timekeeping Mode
  • Vibrator :D 

Co myslíte? 

GD-350-1BDetails_zpsbec16f3a.jpg

Odkaz ke komentáři

mohu doporučit skvělé W-735H.

jsou to jedny z mých nejoblíbenějších digi, viz třeba tady

timer do 24h a další obvyklé funkce.

GD-350 jsem měl a co se týká ovladatelnosti a uživatelské přívětivosti, tak těmto levným W-735 nesahají ani po kotníky. rychle jsem je prodal.

u W-735 se hlavně jedním tlačítkem jednoduše přepíná pípák-vibrace a zároveň při zapnuté funkci vibrace hodinky nepípaj ani při ovládání - tzn jako funkce "mute" u jiných modelů.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Pokud nevyžaduješ hodinky vodotěsné na plavání a nemusí být kdo ví jak odolné vůči nešetrnému zacházení, měly by splňovat i Casio A220:

post-12565-0-14212700-1459709036_thumb.jpg

...je to už ale horší s jejich dostupností.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

mohu doporučit skvělé W-735H.

jsou to jedny z mých nejoblíbenějších digi, viz třeba tady

timer do 24h a další obvyklé funkce.

GD-350 jsem měl a co se týká ovladatelnosti a uživatelské přívětivosti, tak těmto levným W-735 nesahají ani po kotníky. rychle jsem je prodal.

u W-735 se hlavně jedním tlačítkem jednoduše přepíná pípák-vibrace a zároveň při zapnuté funkci vibrace hodinky nepípaj ani při ovládání - tzn jako funkce "mute" u jiných modelů.

Ano, ty jsem měl na mysli. Je na ně dokonce i celkem slušná recenze na jiném webu, stačí zadat do Google Casio W-735 H-8A2 a hned první odkaz to je.

Prošel jsem recenze a vypadají dobře. Cena je taky příznivá :) 

Odkaz ke komentáři

Casio RFT-100, modul 2993. Ty jsou, resp. byly nabízeny jako hodinky pro rozhodčí.

Musel jsem pročíst recenze na Amazonu, protože oficiální popis na webu Casio není jasný (evidentně to překládal Japonec)

• Vibration Alert (Stopwatch, Target Alarm, Daily Alarm, Hourly Time Signal)

Nepíše se zde o Timeru, ale z recenzí vyplývá, že to tak funguje. 

Tím jsi mě přivedl na myšlenku, že vlastně potřebuji hodinky pro rozhodčí - to je geniální :) viz Spintso

Takže do výběru se zatím dostávají: 

W-735H

W-735H-8A2V_l_01.jpg

RFT-100

51CNo7XE7PL.jpg

Označení neznám, znáte?

1silver.jpg

Spintso Ref Watch Pro Link

71306-00-06.jpg

Odkaz ke komentáři

Mám je už asi 2 roky, celkem spokojenost. Občas se jimi i nechávám budit, mají snad 5 budíků.

Našel jsem GD-350-1B

• Countdown timer
    • Measuring unit: 1 second
    • Countdown range: 24 hours
    • Countdown start time setting range: 1 second to 24 hours (1-second increments, 1-minutes increments and 1-hour increments)
    • Selectable flash alert/vibration alert, direct start from Timekeeping Mode
  • Vibrator :D 

Co myslíte? 

Odkaz ke komentáři

Pokud nevyžaduješ hodinky vodotěsné na plavání a nemusí být kdo ví jak odolné vůči nešetrnému zacházení, měly by splňovat i Casio A220:

attachicon.gifCasio Data Bank - A-220W.jpg

...je to už ale horší s jejich dostupností.

Jsem pro experimenty, klidně i tyhle bych bral, akorát se dají koupit asi jen v Indii :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chceš něco, co nebude jen nudnej kus plastu, tak Certina DS-8 Multi (tady nevím, jak je to s požadavky na délku countdown timeru). Dokonce je tu celé vlákno s vibrujícími hodinkami. U géček se timer snadno aktivuje přes jedno tlačítko znovu a znovu a znovu,...
post-27786-0-67257400-1459710860_thumb.png

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...