semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahojte, jelikož se sešli oboje, udělal jsem pár rychlo srovnávacích fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Před pár dny jsem měl také oboje v ruce a srovnával. Za mě jednoznačně Expy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Za me také, díky sportovnejsimu vzhledu... OP jsou formalnejsi, nicmene trochu více zábavné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Za me furt OP, i pres tu sponu. Ovsem novy Expy uz by vyhraly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Když se začali prodávat 116300, tak jsem je taky srovnával a vybíral, ale nakonec jsem šel do 214270 a jsem rád.Expy pro mne mají jako bonus charizma, odkaz na historii, letos je navíc RLX na BW 2016 dovedl k dokonalosti Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Za mě určitě 214270,už párkrát jsem měl cukání si je koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ta lumi na OP je hodne tragicka zalezitost, pekne kombo pro nepotapece :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ta lumi na OP je hodne tragicka zalezitost, pekne kombo pro nepotapece :-)Jedny půjdou a na potápění mam SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 semi, diky za srovnani, ja mam jasno, nechavam expy, tebe tipuju na op39... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Pro mě jednoznačně Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 214270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 OP zábavný nejsou....,ale dokážu si je představit jako jedny z 5 Rolexů, který budu mít v boxu, s tím, že je 1x za měsíc vyvenčím k obleku. Nicméně přiznávám, že mé hodnocení je dáno tím, že mám Expy ze všech R. nejraději. Každopádně, když vidí jak se tu nové OP prodávají s cenovkou kolem 100k, pak si je klidně koupím a uložím do nich peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 OP zábavný nejsou.... Pro me ano.... Zkratka, každy ma názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 semi, diky za srovnani, ja mam jasno, nechavam expy, tebe tipuju na op39... OP jsou témeř bez vlásečnice a znáš me ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Semi, respektuji. Měl jsem je v ruce jen chvilku a nechytly mě, ale možná proto, že jsem měl v hlavě jen žabáky :-))) Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 A vysvětlení je na světe každopádně rozumím, sto lidi .... S zabkama chápu, hlavně to, ze uz jsou na ruce a ne jen v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 OP zábavný nejsou....,ale dokážu si je představit jako jedny z 5 Rolexů, který budu mít v boxu, s tím, že je 1x za měsíc vyvenčím k obleku. Nicméně přiznávám, že mé hodnocení je dáno tím, že mám Expy ze všech R. nejraději. Každopádně, když vidí jak se tu nové OP prodávají s cenovkou kolem 100k, pak si je klidně koupím a uložím do nich peníze. No nevím, včera je někdo koupil za 73k http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-model-2015-red-grape-i6088708268.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Tak me se libej vic OP 39,to je v mych ocich klasika Rolex.A podle me nejen k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) No nevím, včera je někdo koupil za 73k http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-model-2015-red-grape-i6088708268.htmlTo jsou 36mm, ale i tak se mi zdá cena nízká Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 To jsou 36mm, ale i tak se mi zdá cena nízká No, ony to nebyly az tak rok 2015, nybrz 2014, kupovany v Omanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se