jacob Odesláno 18. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Doxa, NOS stav, 3 plášťové- celozlaté, strojek s mikrolerugalací.
Jerryl Odesláno 18. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Tak to je nádhera. K takovým kouskům mám velmi kladný vztah, protože taky takové podobné hodinky doma mám. Ale od jiného hodináře. Pan hodinář se jmenuje příjmením Omega. Moc si jich vážím. Docela by mě zajímala odhadovaná cena tvého exempláře. Obecně se mi zdá cena kapesních hodinek nízká vzhledem k ceně náramkových. Jak to vidíš ty?
jacob Odesláno 18. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Tak to je nádhera. K takovým kouskům mám velmi kladný vztah, protože taky takové podobné hodinky doma mám. Ale od jiného hodináře. Pan hodinář se jmenuje příjmením Omega. Moc si jich vážím. Docela by mě zajímala odhadovaná cena tvého exempláře. Obecně se mi zdá cena kapesních hodinek nízká vzhledem k ceně náramkových. Jak to vidíš ty? S tou nízkou cenou jak se to vezme, může se zdát, že kapesní hodinky s průměrným strojkem za 700-2000KČ (Aukro) jsou levné vzledem ke své kvalitě, stáří atd, ale jsou to "obyčejné" sériovky své doby. Na druhou stranu ceny kapesních hodinek s dobrým strojkem a pláštěm ze zlata kterých se vyrobilo "pár" stovek nijak levné nejsou.
old black Odesláno 18. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 ...Obecně se mi zdá cena kapesních hodinek nízká vzhledem k ceně náramkových. Jak to vidíš ty? Jsou i dražší ...
jacob Odesláno 18. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Jsou i dražší ... Nevim proč, ale něco mi říká, že kapesní hodinky by měly mít nějakou minulost. Tyhle PP by měly minulost tak maximálně, že mně zruinovaly
Paullus Odesláno 18. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Nevim proč, ale něco mi říká, že kapesní hodinky by měly mít nějakou minulost. Tyhle PP by měly minulost tak maximálně, že mně zruinovaly Byl by to ale hezký příběh. Tak jako se v naší rodině traduje, že pradědečka zruinovala héérečka, u Jakobů se bude vyprávět za dlouhých zimních večerů o fatálním vztahu dědečka a Patek Philippe...
vor Odesláno 18. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2007 Tak to je nádhera. K takovým kouskům mám velmi kladný vztah, protože taky takové podobné hodinky doma mám. Ale od jiného hodináře. Pan hodinář se jmenuje příjmením Omega. Moc si jich vážím. Docela by mě zajímala odhadovaná cena tvého exempláře. Obecně se mi zdá cena kapesních hodinek nízká vzhledem k ceně náramkových. Jak to vidíš ty? Důvod nižší ceny kapesních hodinek je ten, že je nikdo moc nenosí a kupují si je pouze sběratelé, kteří je mají doma vystavené. Např. kapesní Omegy ve výborném stavu ( po GO strojku, ciferník 95%) koupíš za 2.500 Kč a mrkni se kolik v takovém stavu stojí náramkové.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se