henryK99 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Zdravím všechny, dlouho jsem zde nebyl, kochal jsem se Tissotama, které jsem nakonec věnoval ženě a je čas na nové hodinky.Jelikož mne vždy fascinovaly a stále hodně fascinují hranaté hodinky, prosím vás o radu s koupí. Mám slabost pro retro "hranáče", takové obyčejné tenké "placky" na koženém řemínku, nejlépe zlaté, pozlacené, černá kůže.Styl jako Cartier Tank, Jaeger LeCoultre Reverso apod. (viz. přiložené foto) Hledám něco v podobném stylu, ale pochopitelně za podstatně menší peníz :-)cca. do 7 tis. Zajímavé je, že jsem třeba v jednom hodinářství našel úplně obyčejné číny QQ a padly mi do oka :-)(přikládám obrázky a žádám o názor) za 690 Kč!!!Samozřejmě, že to není hodinařina, ale nejlevnější čína, ale narozdíl od poměrně drahých quartzových Invict koupených přes amazon za 275 dolarů před šesti lety, v kterých je prachsprostý plastový neopravitelný strojek, v těchto QQ je poctivá Myiota, což mne udivilo. Co si o nich myslíte?A dále pak prosím o radu s něčím větším hranatým :-) typ Hugo Boss v příloze, ale ne Hugo Boss :-)Prosím tedy o radu, zda byste věděli o něčem, co by mi udělalo radost :-) ztrácím se v tom věčném googlování a vy všichni zde (většina) jste odborníci s letitými zkušenostmi a máte ten správný přehled. Děkuji mnohokráte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 zkus mrknout na Skageny, treba te neco zaujme : http://www.skagen.com/us/en/men/products/watches.htmlvyhodou je cena, vaha a celkove rozmery + dostupnost v CR (nejmenovany klenoty po cely CR .. h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Rotary dělá takový homage model, ikdyž co si budem povídat... http://www.itshot.com/rotary-watches-mens-automatic-silver-guilloche-dial-dark-brown-leather-gsa00006-09.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se