Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Jaeger-LeCoultre-Duometre Quantieme Lunaire Mezi novinkami značky Jaeger-LeCoultre na letošním SIHH nechyběla nová verze modelu Duometre Quantieme Lunaire s pouzdrem v původní velikosti 40.5 mm x 13.5 mm, ale tentokrát vyrobeným z bílého zlata. Nový materiál ale není to jediné, co na sebe poutá pozornost. Tu na sebe strhává především přepracovaný číselník odhalující části strojku Jaeger-LeCoultre Calibre 381 s ručním nátahem a dvěma nezávislými mechanismy - funkčním a regulačním, každý z nich s vlastním zdrojem energie za účelem co nejlepší přesnosti hodinek. Strojek pracuje na frekvenci 21.600 kmitů za hodinu, je složen z 374 dílů, má dva nezávisle na sobě pracující pérovníky a rezervu chodu 50 hodin. Lunární kalendář je v hodinkách situován na horní levou stranu stříbřeného opalinového číselníku a jedná se kompletně o mistrovskou ruční práci, díky níž můžeme sledovat klouzavý pohyb Měsíce po obloze plné hvězd. Cena hodinek Jaeger-LeCoultre Duometre Quantieme Lunaire v provedení z bílého zlata je 43.700 Eur. Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
Murphy97 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 oči, nos a rozesmátá huba od ucha k uchu....Tentokrát ne, při vší ústě ke značce, vyspělosti, vysoké hodinařině a skvostnému strojku.
cigi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Taky si myslím, že tematem těch hodinek je pravolevá symetrie, a to včetně viditelné části strojku. Já tedy k tomu nemám pražádné výhrady. Přirozené, jako obličej ....
martinzberatel Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 No ja nevim, za mne taky ne, nemam rad kdyz mam hodinky a v nich dalsi mensi hodinky (malej cifr), prijde mi to divni...
Kid_A Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Budu divnej kdyz napisu ze to ty "open-heart" pasaze vlastne kazej?)
Jumbo Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Budu divnej kdyz napisu ze to ty "open-heart" pasaze vlastne kazej? )Budeš, ale to vůbec nevadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se