Marfael Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Nikde jsem tu o nich nenašel zmínku a myslím, že stojí za povšimnutí. Kdo hledá levné, dle mého solidně vzhlížející pilotky, tak můžou splnit dobrou službu. Odkaz na koupi: http://www.endclothing.com/us/brands/timex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Měl jsem na ruce tento model a sedí moc pěkně, jenom se mi nelibí dost vypouklé sklíčko. Myslí že schytá každou ránu a dlouho nevydrží. Ale vzhledově se mi moc libí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potemnik Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Skoda ze j Měl jsem na ruce tento model a sedí moc pěkně, jenom se mi nelibí dost vypouklé sklíčko. Myslí že schytá každou ránu a dlouho nevydrží. Ale vzhledově se mi moc libí. Škoda, že je nedělají s akrylatovym sklíčkem. To se dá pak alespoň snadno rozleštit nebo levno vyměnit... Navíc o hodne cooooler :-) Upraveno 4. května 2016 uživatelem potemnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se