kopl2005 Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Kamarád si přivezl z USA tyto hodinky - http://www.rolex.com/en/#/en/xml/collectio...del=M16622-0004 - dal za ně 8000usd, ale můžu vám říct, že vypadají fakt úžasně! Mnohem lépe, než na obrázcích. Kombinace ocel-platina. Jaký na ně máte názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Když už se na to ptáš, já jsem na jinačí kousky, takže tohle mě moc nebere ... Jsou to ale jeho hodinky, takže jemu se musely líbit, já bych za ty peníze koupil něco jinýho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 No je to Rolex , spíš nechápu, jak můžou stát hodinky od značky Rolex v kombinaci materiálu něco/platina jen 8000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Hmm, koukám, koukám a za sebe říkám, že se mi líbí. Jsem taky na jiné modely, ale tyhle mají něco do sebe. Myslím, že na slunku bude ten bílý číselník vypadat moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 No je to Rolex , spíš nechápu, jak můžou stát hodinky od značky Rolex v kombinaci materiálu něco/platina jen 8000? Platinova je len luneta. Na Slovensku stoja cca. 230.000,-SKK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Platinova je len luneta. Na Slovensku stoja cca. 230.000,-SKK Mám pocit, že platinová je luneta a ciferník ne? To sou nějaký levný Rolexky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Použití platiny jako materiálu odolnějšímu proti poškrábání na tak exponované místo jako je luneta je dobrý nápad. Vzhledem k tomu, že neznáme referenční číslo hodinek a nebo já jsem ho z i-stránek nevyčetl se mi jeví nynější diskuse o ceně jako značně hypotetické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 Použití platiny jako materiálu odolnějšímu proti poškrábání na tak exponované místo jako je luneta je dobrý nápad. Vzhledem k tomu, že neznáme referenční číslo hodinek a nebo já jsem ho z i-stránek nevyčetl se mi jeví nynější diskuse o ceně jako značně hypotetické. no dobry alebo zly...napr ten hlinikovy pasik na ostatne sportove mod. od rolexu stoji par supov P.S-"platinovy" je aj cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 jeden z mála modelů, který se mě líbí, bohužel mám k této značce averzi, takže vybírám úplně jinde, ale za mě hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se