Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když už se na to ptáš, já jsem na jinačí kousky, takže tohle mě moc nebere ... Jsou to ale jeho hodinky, takže jemu se musely líbit, já bych za ty peníze koupil něco jinýho ...

Odesláno
No je to Rolex :), spíš nechápu, jak můžou stát hodinky od značky Rolex v kombinaci materiálu něco/platina jen 8000?

Platinova je len luneta. Na Slovensku stoja cca. 230.000,-SKK

Odesláno
Platinova je len luneta. Na Slovensku stoja cca. 230.000,-SKK

Mám pocit, že platinová je luneta a ciferník ne? To sou nějaký levný Rolexky.. :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Použití platiny jako materiálu odolnějšímu proti poškrábání na tak exponované místo jako je luneta je dobrý nápad. Vzhledem k tomu, že neznáme referenční číslo hodinek a nebo já jsem ho z i-stránek nevyčetl se mi jeví nynější diskuse o ceně jako značně hypotetické.

• po měsících...
Odesláno
Použití platiny jako materiálu odolnějšímu proti poškrábání na tak exponované místo jako je luneta je dobrý nápad. Vzhledem k tomu, že neznáme referenční číslo hodinek a nebo já jsem ho z i-stránek nevyčetl se mi jeví nynější diskuse o ceně jako značně hypotetické.

no dobry alebo zly...napr ten hlinikovy pasik na ostatne sportove mod. od rolexu stoji par supov :)

P.S-"platinovy" je aj cifernik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...