Návštěvník Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tak nakonec jsem celou záležitost vyřešil tímto a musím říct, že jsem nad míru spokojen. Box vypadá opravdu dobře, prostory v boxech jsou tak akorát a zpracování je moc pěkné. Navíc přišel do tří dnů od objednávky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kupováno zde: http://www.ebay.com/itm/391513683369Potom nahodím ještě živé fotky.
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Tak přidávám slíbené foto boxu. Přišel moc pěkně zabalený a obecně je to celkem hodně muziky za rozumné peníze. Pěkně voní po dřevu a je o mnoho levelu výše než cokoliv co jsem měl předtím.Akorát neumím fotit a ještě to sony tak nějak dělá všechno méně barevné, než to ve zkutečnosti je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 To vypadá dost slušně. Dají se ty polštářky zmáčknout po obvodu, nebo jsou vyztužené?
Tea Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Díky za fotky, Vojto. O něčem podobném uvažuji také. Mohl bys změřit velikost vnitřních boxů na jednotlivé hodinky? Jaká je kvalita těch polštářků? Díky, T.
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Dají se zmáčknout. Fakt to vypadá dobře, až jsem byl překvapený. Nevěřím, že ten rainer bude nějak výrazně lepší.
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Velikost uvádějí na webu tuhle: width 47 mm, depth 85 mm and height 50 mmnemám důvod tomu nevěřit. Kvalita je opravdu dost slušná, fakt to působí jako celkem luxusní zboží, včetně balení atd....
zbuddy Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Proč jsi dal odkaz resp. koupil od dražšího prodejce?
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Proč jsi dal odkaz resp. koupil od dražšího prodejce?Jestli myslis, proti tomu za tech 11 eur levnejsimu, tak rozdil je akorat v tom, ze jedno uz je vc. posty. Cena je stejna. Daval jsem odkaz na to, kde jsem to primo kupoval.
zbuddy Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Moje chyba, v rychlosti jsem to přehlédl...
vikinho Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Maxel: google už jsem si procházel taky. U prvních třech postovaných si můžu rovnou nechat ten z Tchiba. A u posledního si raději nechám vyrobit nějaký zajímavý. Šlo mi o to, jestli někdo nemá zajímavý tip co kdy kde viděl. Například na Key West na floridě jsem byl v obchodě, kde měli krásný moderní nábytek ovšem ze starého dřeva (většinou z vraku lodí atd..) Něco takového by se mi líbilo když jsi byl u toho kusu nábytku, na wus jsem viděl toto, a kdybych měl někdy tendenci být sběratel, tak to by se mi asi líbilo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tak přidám ještě jednu fotku, jsem opravdu spokojen. Jo a ta sony fotí tak nějak strašně ponuré fotky ale uznávám, že to může být i mezi telefonem a zemí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se