Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se nauč používat fóra a jejich funkce, jako je např odpověď. Někoho tak natvrdlyho a neodbytnyho jsem dlouho nepotkal. Zasmal jsem se ale o tématu z nadpisu nepíše s nic. Ztratil jsi teda už atraktivitu a tak se netrap ze si s tebou už nebudu povídat. Věřím ze jsi na to zvyklý protože se ti to jisté stává věčně a tak se jenom rozloučim a popreju dobrou noc.

Doufam ze to hlášení spamu tady k něčemu je. To bys mohl vědět,ne aspoň?

Návštěvník eloga
Odesláno

Karlos, prosímtě, :frusty: , zbytečně to tady hrotíš do flejmu. Proboha člověče najdi si jinou oběť než kolegu s UMF.

Člověk ani netuší, co se na takovémto vlákenku může odehrát, když jde jen o nějakou radu.....  :photo:  :photo:

Efehij

vyfoť to bez blesku a pak to nějakým sw ořízni, a pošli jako přílohu. Já si furt myslím, že to značení tam někde je.

Ale i tak, tím si stejně nepomůžem, protože k tomu nejsou známy žádné výrobní tabulky a zařazení. K Ruhlám je jen jeden expert,

v Německu, ten toho má mraky, možná by i tohle věděl, ale já jsem s tím více nezabýval a v kontaktu s ním nejsem.

Také jsem se s tím kdysi prokousával....., když si jeden všimne, že v Ruhle dělaly i strojky s rubíny, tak se dají takové hodinky sledovat z příznivějšího úhlu. UMF - znamená v žargonu Uhr mit Fehler, tím jsou míněny kolíčkové strojky atd.

:cheers:

**

Odesláno

Děkuju. Až budu doma tak to ještě jednou cvaknu.

Hledal jsem na internetu několik dní a nic kloudnýho se nedozvěděl, tak jsem zkusil tohle vlákno. Budu rád když se k něčemu doberem a budu teda ještě hledat dál. ( i když jde mi jen o přehled, co mám na ruce)

Každopádně jsem vyčistil ručičky a trošičku i ten ciferník ještě, vyměnil pásek a přeleštil sklíčko (to se pokusím sehnat nové) a už se lesknou na ruce.

Na nějaký oslňování třeba na plese to není, ale jinak se na ně v práci kouká dobře, už dokonce stály někomu i za povšimnutí, no dělaj mi radost prostě ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...