Michael Frešera Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Pomóc - Při čištění jsem zjistil, že na krokovém kole je ulomený čep, resp. není celý. Asi to tak už bylo z výroby, ale já bych tam chtěl dát kolo s celými čepy. Nemá někdo vrak kalibru nebo "o kolečko víc"?
Kirn Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Dnes jsem viděl na aukru toto. Může mi prosím někdo objasnit tu značku CORNAVIN ?Připomíná mi to něco jako Prim a Ancre ...
Viktor Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Dnes jsem viděl na aukru toto. Může mi prosím někdo objasnit tu značku CORNAVIN ? Připomíná mi to něco jako Prim a Ancre ... Připomíná ti to dobře, je to exportní značka ruský firmy Первый Московский Часовой Завод, výrobce Poljotů.
skalis Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Vano, Mas muj obdiv. Az budu mit cas a doplnim nejake nastroje, tak se do toho chci taky pustit. Vezmu nejake svoje primky. kterych mi nebude v pripade neuspechu (na poprve velmi pravdepodobnem) lito, a vyzkousim to. Zatim budu dale studovat teorii:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se