Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 gandalf: Stydící se smajlík tu bohužel není... Dotaz byl myšlen vážně, zatím jsem viděl jen otočné lunety vnější.

Odesláno

Tak tak, vnitřní otočná luneta - mě se vzhledem k občasnému rajzování všude možně celkem hodí - v letadle si nakroutím nad dvanáctku to, co tam mají cizozemci a je klid... Už jsem celkem zvyklý kdekoliv, kde se nedomluvím česky, číst ta vnější čísla místo prostého pohledu na ručičky :-)

Pokud máte někdo jiné využití, podělte se, zatím jsem na jiný fígl nepřišel....

• Po letech...
Odesláno

Dovolím si obnovit toto starší vlákno čerstvými informacemi. Právě jsem dorazil z nákupu dárku pro kolegu. Přál si něco suvenýrově-vzhledově-zajímavého (viz poslední foto).

Pro hodinky jsem se vypravil do prodejny ??????? ???? (Russkie časy) - stránky mají veveve.slava.su na Leningradské třídě v Moskvě. Mají tam hodně velký výběr hodinek a to nejen ruských. Ceny jsou myslím poměrně přívětivé - ale mohu potvrdit, že novější značky se svými novými modely to už trochu přehánějí - cca 1000 USD za ruské hodinky s celkem obyčejnými vnitřnostmi mi přijde hodně. 

Manager prodejny mi také ukázal hodinky značky Specnaz - Gruppa A (předposlední foto). Ačkoliv mne vzhledově vůbec pozitivně nezaujaly, zmínil se, že touto omezenou sérií skutečně nedávno vybavili (350 kousků) příslušníky ruské zvláštní jednotky Alfa. 

Pan manager byl opravdový fanda - pořád něco vyprávěl. A dvě prodavačky okolo byly neméně informované a na ruské, ale myslím i české poměry nesmírně ochotné a vstřícné. 

Závěrem jsem dostal 10 % slevu (ano, dávají jí asi každému...) a taky rovnou kartičku na slevu na další nákup. 

Kolegovy hodinky vyšly i s tím parádním balením na 5600 rublů, což je podle aktuálního kurzu cca 127 Eur.

Sám se tam brzy ještě vypravím pro něco pro sebe  :punk:

Jináč, v tomto vláknu zmiňovaný hotel na Tverské má pořád ještě svoji prodejnu a Poljotky jsou tam pořád a stále s 50 % slevou  :cool02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...