Pavlos Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Další značka, která globálně hodně J E D E , ale u nás se s ní naživo nesetkáme, jestli se nepletu. Wyler Luxusní chronograf, špičkové materiály, hodně zvláštně řešené anti-shockové "odpružení":
stana Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 tak tomu řikam nadhera super design ,ale ta cena bude jistě mastná...
mars65 Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Podobná nemohoucí po povrchu jdoucí ala hypermoderní zaprděnost (neboli odvrácená strana téhož v podobě něčeho jako nynější produkce v Novém Městě). A jejich anti-shock odpružení neboli incaflex, což je odpružená vlastní vnitřní konstrukce setrvačky (ne do kamenů) je určitě velmi elegantní a jednoduché řešení. Myslím však, že s něčím podobným už dávno přišel stařík Breguet.
Návštěvník Snow Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Pavlos napsal: Další značka, která globálně hodně J E D E , ale u nás se s ní naživo nesetkáme, jestli se nepletu. No, ona značka až tak moc globálně nejede a z toho, že se u nás neprodává nelze nic usuzovat (u nás se neprodává více daleko známějších firem ), dealerských zastoupení ve světě příliš nemá nicméně dělá zajímavé hodinky s vlastním kalibrem, který vychází z kalibru vyvinutého v roce 1927.. Odkaz na hodinky s komlikacemi a tourbillonem http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...99&hl=Wyler A přihodím pár fotek hodinek, které designoval věhlasný návrhář Zagato známý hlavně z automobilového průmyslu. Wyler-Zagato Limitovaná edice z závodu Paris - Beijing 1907 - 2007, který sponzorovala firma Wyler - Geneve A vítězná posádka , která zvládla ujet tento 16.000km dlouhý závod na voze Italia za 62 dnů 1 hodinu 41 minut a 37 vteřin přesně . Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem Snow
Pavlos Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 mars65 napsal: Podobná nemohoucí po povrchu jdoucí ala hypermoderní zaprděnost (neboli odvrácená strana téhož v podobě něčeho jako nynější produkce v Novém Městě). A jejich anti-shock odpružení neboli incaflex, což je odpružená vlastní vnitřní konstrukce setrvačky (ne do kamenů) je určitě velmi elegantní a jednoduché řešení. Myslím však, že s něčím podobným už dávno přišel stařík Breguet. Nemyslel jsem incaflex ale tohle: K té Tvé "hypermoderní zaprděnosti" - jsou tu jistě fandové hodinek různých věkových kategorií, nebudem tu řešit generační rozpory Osobně jsem vděčný za každé technicky zajímavé hodinky a za každý design, který mě po nasazení na ruku nepřenese do věku mého otce. Že se značky mnohdy honosí samoúčelnými blbinkami je fakt, ale i to je součást pokroku.
uns Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 vadí mi na nich, že to púzdro nie jespojité. vyzerá to divne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se