Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsem zaplatit přes Paypal, za vyhranou aukci na ebay, jako již xkrát, a po posledním kroku při platbě mi vyskočila tato zpráva: This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Nesetkal jste se s tím někdo? Dík.

Odesláno
  damankapsky napsal:
Chtěl jsem zaplatit přes Paypal, za vyhranou aukci na ebay, jako již xkrát, a po posledním kroku při platbě mi vyskočila tato zpráva: This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Nesetkal jste se s tím někdo? Dík.

Zdarec,

pokud se nemýlím, tak jsi si nepřeved žádné peníze na účet paypal a tím pádem máš prázdný účet.

Odesláno

Řekl bych, že máš nějakej limit na účtu, ke kterýmu máš ban.kartu ( udanou k PayPal) a ten jsi prošvihl, nebo máš na něm nízkej zůstatek.

Odesláno
  vor napsal:
Řekl bych, že máš nějakej limit na účtu, ke kterýmu máš ban.kartu ( udanou k PayPal) a ten jsi prošvihl, nebo máš na něm nízkej zůstatek.

Nezdá se mi to, ale prověřím to. Kdo je myšlen tím merchant? Jinak dík.

Odesláno
  damankapsky napsal:
Nezdá se mi to, ale prověřím to. Kdo je myšlen tím merchant? Jinak dík.

nekonci ti platnost karty? mas to vedeny na ucet, nebo na cislo karty? me to taky udelalo loni, psal sem na paypal, a tam rekli bud to, co rikam, coz bylo ok, nebo pak, ze nemam jakejsi verified status, tak to pak nejak zaridili a bylo. kazdopadne napis na paypal helpdesk, za par hodin ti odepise nejakej ind a date to do poradku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...