Lukáš Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Takže založeno nové vlákno. Jsem také pro pozdější termín, klidně to může být červen, červenec. To už bude hezky. Nejraději bych nějaké místo ve středu republiky abychom to měli všichni "skoro stejně daleko" Program budeme řešit až později, po dohodnutém místě a datumu. Takže čekám návrhy........ Doufám Prime, že nevadí že tato akce nese jméno Vaší firmy a Vaše účast je více než důležitá
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 No, ideální by byl červen, v červenci je poněkud nestálé počasí, navíc fůra lidí vypadne na dovolenou (nebo jak se to jmenuje, jen vím, že to už jsem několik let neměl). Ideální by byla Morava, aby i ze Slovenska to nebylo daleko. Nějaké místo, kam se dá dobře dostat i veřejnou dopravou, ať nemusí člověk čekat na vystřízlevění další den nebo dva. Dneska to řízení pod vlivem je trestný čin.
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Mě to nevadí. Dávám první návrh. Uprostřed republiky,.....to je někde okolo Hlinska nebo Poličky. Alespoň když počítám, že ze západočeského kraje zatím nemáme moc lidí nebo se mýlím? Střed jsem také posouval více na východ i kvůli příznivcům ze Slovenska. V blízkosti Poličky bych možná i věděl o jednom místě, které by se pro takovou akci hodilo. Právě mi ho připoměla moje přítelkyně svým zpěvem táborových písniček. Mimochodem má hezký hlas, ale zpívá strašně falešně, takže si dokážete představit jak trpím. Co naplat večeře je večeře, a tak držím jazyk za zuby seč můžu.
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Do Poličky se hůř dostává veřejnou dopravou, to spíš v tomhle kraji Litomyšl, jsou tam památky Unesco, a hezké klidné prostředí a je to na hlavní z Olmiku na Hradec. Byl jsem tam před dvěmi lety na jedné skvělé akci.
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Je pravda, že Polička i Hlinsko jsou utopené mezi všemi hlavními tahy, ale nemyslel jsem, že je nutné stanovat někde u silnice první třídy. Krom toho, pochopil jsem to tak, že součást akce bude i aktivní dotahovaní automatických hodinek:) a k tomu se mi zdá trojúhelník mezi Hlinskem, Poličkou a Novým Městem na Moravě ideální. Nicméně nehodlám za tuto lokalitu lobbovat. Byl to jen můj návrh. Mám to tam rád.
saboter Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Hodinárska turistika ... ... na lokácii mi v podstate nezáleží .. všade to mám daleko. Dôležitý je čas. Pred štatnicami by mi asi nevydalo .
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Tak já to tam mám z Třebíče také blíž, než do Litomyšle. Ještě mě napadlo, ale to zatím neberte jako návrh, musel bych nejdřív mluvit s majitelem a teď večer mu už volat nebudu, mám možnost půjčení chaty u obce Cotkytle, uprostřed trojúhelníku Lanškroun, Zábřeh, Šumperk, na svahu Orlických hor a s výhledem na Jeseníky. V zimě bych tam nejel, protože by se mi nechtělo odhazovat dva metry sněhu, než bych se dostal ke dveřím. Ale léto na horách je krásné.
saboter Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Hmm, to aby som začal cvičit nejaký trampský gitarový repertoár ...
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Já myslel, že nejlahodnější hudba bude tikání hodinek do uší...
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 A uděláme bojovku! Hezky v noci, s buzolou a na každé kótě bude hádanka ze slovníku hodinářského mistra!
saboter Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 .... super môžte ma vyhlásiť za strateného ...
watch Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Musi se jen vybrat spravny kalibr a hudba bude lahodna. Nejlepe 18000 kyvu za , tak na tuto outdoorovou PRIM(a) akci prijedu, .
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Tak takovou srandu jsem zažil naposledy na pionýrském táboře, když mi bylo 14. Ale kdyby byla jasná noc, tak je rychlejší se orientovat podle hvězd.
watch Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Nejlepe bez buzoly. Sever se da urcit pomoci hodinek a slunce (presne si to uz nepamatuji). Urcite to ale musi byt Primky. (Moje Tissot T-touch se na takovou PRIM(a) akci nehodi. Asi je budu muset prodat)
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Jenže v noci nesvítí Slunce. Ale je vidět Polárka, takže sever je jasný. A přesněji, než podle kompasu. A bacha na určování severu podle Slunce a ručičkových hodinek, nesmíte zapomenout, že od přibližného slunečního času vám jdou vlivem zavedení letního času hodinky o hodinu napřed.
watch Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Vetsina z nas ma aspon dvoje Primky. Jedny budou na letni cas a druhe na orientaci. Jen skoda, ze vetsina Primek nema svitici rucicky.
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Hodinky se dají na orientaci (určení jihu) použít jen za svitu Slunce, takže svítící ručičky nejsou potřeba. V noci stačí k určení severu vidět Polárku, na to hodinky nejsou potřeba.
watch Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Ale co kdyz budu v noci chtit vedet, kolik je hodin?
Roman Šula Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 To je věc jiná samozřejmě. No nic, měli bychom se během dubna dohodnout kdy a kde a přibližně zjistit, kolik by jelo lidí.
Prokop Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 To Watch: ale to není pravda! Zrovna vy o tom musíte něco vědět. Orlíky svítí docela slušně a rozhodně nejsou jediné. A konec konců společenské hodinky na takovou akci stejně nikdo venčit nebude. Jinak by mě ale docela bažila představa určování severu při noční bojovce podle hodinek a sluníčka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se