tano Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 No.. tak to trosku kecaj, ale vlastne ne zas tak moc:) Je to Soprod (mimochodem ten se dava i do nekterejch tech Steinhartu), no a ten vlastni, stejne jako celej Perrelet, Festina.Ma pravdu a 1 mam v reklamaci .
dvorakj Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 (upraveno) tak to vypada chlapi na FC, zacinam z nich byt hotovy. ti maji in-house strojek ze? historie firmy zadna slava (jako perrelet), ale co uz se da delat:-)A o Festine vim no, to me tez zdesilo:-)), i kdyz strojek sem vzhledem k nim extra nezkoumal. kazdopadne diky za info Upraveno 9. května 2016 uživatelem dvorakj
Micey Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Jojo, inhouse. Prima hodinky, jdi do nich. Akorat jsou teda na cisty oblekovky pomerne vysoky..
dvorakj Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 ta vyska by mela byt ok, ty LHC maji 11.8 a zadny problem
jenik77 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 pokud chceš in-house oblekovky mimo hlavní proud, taky se přimlouvám za NomosZurich a nebo menší Orion, http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Orion/?smxCountry=cz
AndyAaron Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Nomosky jsou paradni. Ja bych jeste uplne nezavrhoval ten Junghans. Maji spoustu peknych modelu. FC je fajn, ale maji hezci hodinky, nez mas ve vyberu. Libi se mi ty Longines, co jsi daval do prvniho prispevku.Omega AT je fajn, ale jsou to vic univerzaly. Sice ke kosili jdou, ale vylozene oblekovky/spolecenske hodinky to nejsou.Jsem zvedavy, co nakonec vyberes.
dvorakj Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) uz se mi to blizi, na 65% jsem rozhodnut pro ty FC. Podivam se na ne jeste nazivo. 35% ty longines MC.Ty Nomos jsou taky krasne, ale muzu mit jen jedny:-( Upraveno 10. května 2016 uživatelem dvorakj
dvorakj Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 ahoj vsichni. Jiz jsem koupil a max spokojenost:-). prodavajicimu diky!Kuba
dvorakj Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2016 ahoj vsichni. Jiz jsem koupil a max spokojenost:-). prodavajicimu diky!KubaSamozrejme diky i tomuto serveru a ostatnim za rady a namety. Mate to tu hezke
chogori8611 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ahoj, No já bych šel do hodinek NOMOS, kdybys měl větší rozpočet tak bych šel do Zenith Elite 6150
Ketiv Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 ahoj vsichni. Jiz jsem koupil a max spokojenost:-). prodavajicimu diky!Kuba Moc gratuluju. Tyto hodinky nemají chybu. Je fakt, že já osobně bych je spíše řadil do kategorie "volnočasovek", spíše než "společenských" hodinek, ale parádu udělají zaručeně :-).
dvorakj Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2016 ano, pravda, spolecenske moc nejsou, ale jsou super:-). na spolecenske cerne jeste prijde rada, aspon mam co vybirat dale:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se