Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No.. tak to trosku kecaj, ale vlastne ne zas tak moc:) Je to Soprod (mimochodem ten se dava i do nekterejch tech Steinhartu), no a ten vlastni, stejne jako celej Perrelet, Festina.

Ma pravdu :) a 1 mam v reklamaci :( .

Odesláno (upraveno)

tak to vypada chlapi na FC, zacinam z nich byt hotovy. ti maji in-house strojek ze? historie firmy zadna slava (jako perrelet), ale co uz se da delat:-)

A o Festine vim no, to me tez zdesilo:-)), i kdyz strojek sem vzhledem k nim extra nezkoumal. kazdopadne diky za info

Upraveno uživatelem dvorakj
Odesláno

Nomosky jsou paradni. Ja bych jeste uplne nezavrhoval ten Junghans. Maji spoustu peknych modelu. FC je fajn, ale maji hezci hodinky, nez mas ve vyberu. Libi se mi ty Longines, co jsi daval do prvniho prispevku.

Omega AT je fajn, ale jsou to vic univerzaly. Sice ke kosili jdou, ale vylozene oblekovky/spolecenske hodinky to nejsou.

Jsem zvedavy, co nakonec vyberes.

Odesláno (upraveno)

uz se mi to blizi, na 65% jsem rozhodnut pro ty FC. Podivam se na ne jeste nazivo. 35% ty longines MC.

Ty Nomos jsou taky krasne, ale muzu mit jen jedny:-(

Upraveno uživatelem dvorakj
Odesláno

ahoj vsichni. Jiz jsem koupil a max spokojenost:-). prodavajicimu diky!

Kuba

Samozrejme diky i tomuto serveru a ostatnim za rady a namety. Mate to tu hezke

Odesláno

ahoj vsichni. Jiz jsem koupil a max spokojenost:-). prodavajicimu diky!

Kuba

Moc gratuluju. Tyto hodinky nemají chybu. Je fakt, že já osobně bych je spíše řadil do kategorie "volnočasovek", spíše než "společenských" hodinek, ale parádu udělají zaručeně :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...