matino Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Nahoda sa postarala o to, ze sa teraz tesim z novych potapiek na leto a volny cas. Cez vikend som bol na prazskom maratone, a akoby nahodou som si vo stvrtok predtym vsimol v predajnej sekcii tieto hodinky, ktore ma ihned zaujali. Uvazoval som o potapkach na leto uz dlhsie, ale nic ma nejak velmi neoslovilo v nizsej cenovej kategorii (nehladiac na cenu, vzal by som bondovky ). Rozmyslal som o Seiko, ako cenovo dostupne automaty, ale na moje male zapastie mi prisli moc velke a ani sa mi nejak vyznamne nepacili. A potom som uvidel tieto Glycine, a okamzite preskocila iskra. Povodny majitel preferoval osobne stretnutie v Prahe, a ja som zrovna ten vikend do Prahy siel - bral som to ako znamenie:) Tak sme sa stretli, pokecali, hodinky paradne tak som nemal o com dalej uvazovat a teraz sa z nich tesim a budu mi pripominat okrem ineho aj vydareny prazsky maraton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Moc pěkné hodinky, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 veľmi pekné bicolor, gratulujem a čakáme nové fotky aby to tu nebolo samé RLX a Omega.... a Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan kumrd Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Krasavci, gratuluju! Těším se na další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Diky, stale sa z nich velmi tesim, a prekvapivo pritahuju aj pohlady okolia...to bude tym gold PVD zrejme:) Kazdopadne modra je dobra, a su na moju ruku akurat. Ospravedlnte kvality foto, ale nemam iny fotak ako telefon:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Kdybych neměl Bally, tak je prubnu. Ještě zlatě orámované indexy a měl bych problém odolat. Moc dobrý kousek, píšu si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se