sam.svi Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 5 hodinami, OlinCiruvka napsal: Je to věc osobního přesvědčení a mně tam ten plast nevadí, když ho nikde nevidím. To je mi spíš proti srsti QUARTZ, ale naštěstí jsme svobodní a každý z nás si může koupit kde jakou blbost, hlavně že se nám líbí. Hodinky s Powermatic stroječkem s plastovými částmi točím na ruce pravidelně dvoje, jedny od roku 2021 a druhé od loňského léta. Díky rezervě tahu se zas úplně často ani jedny nezastaví a zatím bez jediného problému, což od hodinek tak nějak očekávám. P.S Díky za poslané vlákno s až dramatickým nádechem, kdy jednoho zachvátí panika, že svoje Sestary může hodit za dva roky do koše. Naštěstí to tak ale není, dobrý hodinář si s tím poradí za rozumný peníz, i když nepokrytě musím přiznat, že kdyby mi při servisu nabídli výměnu kotvy a krokového kola za ocelové, tak je to samozřejmě otázka peněz, ale uvažoval bych nad tím zcela regulérně. Takhle "plastový" C07.111, kde ten plymer z toho úplně stříká Mně nezbývá než souhlasit. Také jsem ze začátku čtení výše zmíněného vlákna lehce znejistěl, zda má vlastnění mechanických PRX smysl na víc než dva roky . Nicméně pokud to chápu správně, tak v autorizovaném servisu by se měla výměna polymerových částí pohybovat ve velmi únosných mezích a případná záměna za kovové součástky by samozřejmě taky byla moc fajn. Tak uvidíme, až půjdou Tissoty na servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 12 hodinami, zeed8 napsal: Zlatý Tissot časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 11 hodinami, sam.svi napsal: Mně nezbývá než souhlasit. Také jsem ze začátku čtení výše zmíněného vlákna lehce znejistěl, zda má vlastnění mechanických PRX smysl na víc než dva roky . Nicméně pokud to chápu správně, tak v autorizovaném servisu by se měla výměna polymerových částí pohybovat ve velmi únosných mezích a případná záměna za kovové součástky by samozřejmě taky byla moc fajn. Tak uvidíme, až půjdou Tissoty na servis... Úplně Ti rozumím. Je potřeba si ty zpropadené hodinky s ďáblovo strojčkem užít, než se rozpadnou v prach. Hezkou středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Sam.svi: je to o pocitu...prostě nevěřím, že plastová součástka ve strojku bude mít životnost jako kovová. Nedávná black swan ukázala, jaký problém může být dovoz zboží a komponent...samozřejmě se může něco pokazit i v celokovovém strojku, ale u plastové součástky vidím riziko větší...že powermatic funguje skvěle - věřím, ale nemám v ty komponenty důvěru z hlediska životnosti a nechci řešit výměny...proto když bude možnost strojek vyměnit, asi bych to po záruce udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 11 minutami, Cagman napsal: Sam.svi: je to o pocitu...prostě nevěřím, že plastová součástka ve strojku bude mít životnost jako kovová. Nedávná black swan ukázala, jaký problém může být dovoz zboží a komponent...samozřejmě se může něco pokazit i v celokovovém strojku, ale u plastové součástky vidím riziko větší...že powermatic funguje skvěle - věřím, ale nemám v ty komponenty důvěru z hlediska životnosti a nechci řešit výměny...proto když bude možnost strojek vyměnit, asi bych to po záruce udělal Hele úplně to chápu. Jak už jsem říkal, mně to vrásky na čele nedělá a co se té životnosti týče, tak uvidíme. Kdybych měl ale v budoucnu při servisu volit mezi plastovou kotvou a kovovou (za předpokladu, že by tam šly nasadit stejně dobře), tak volba samozřejmě taky padá na kov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak dnes jedna z výletu v Mariánských lázních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února V 14. 2. 2024 v 10:53, OlinCiruvka napsal: Úplně Ti rozumím. Je potřeba si ty zpropadené hodinky s ďáblovo strojčkem užít, než se rozpadnou v prach. Hezkou středu Tahle barva je super, mám tmavě modré a začínám litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 18. 2. 2024 v 20:41, zeed8 napsal: Tahle barva je super, mám tmavě modré a začínám litovat Když jsem viděl PRX poprvé, tak jsem věděl, že je nutně potřebuji, ale volba mezi původní startovací černou, modrou a bílou byla pro mě volba nejmenšího zla. Pak přišly zelené, ale pořád to nebylo ono. No a Ice blue láska na první i druhý pohled a už nebylo o čem přemýšlet. I chlapci a děvčata v Tissotu vědí, že se s touhle barvou trefili (a kteří výrobci s barvou ala "Tiffany blue" v roce 2023 ne), což se různě na zeměkouli projevuje třeba tak, že Tě s Tvými PRXkami na ruce předjíždí autobus. O bilboardech nemluvě. Pak je ten je pocit z téhle "masovky" trochu rozporuplný (někdo říká, že je to pocit, jako když tchýně uhoří v tvém novém autě). Ále pak se zase kouknu na ruku, usměju se a život tiká dál (i s plastem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února A hezký čtvrtek s Tissotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Dobré pondělní ráno ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února hlásim sa do Tissot klubu, môžem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 23 minutami, AKUC napsal: hlásim sa do Tissot klubu, môžem ? S tímhle musíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února a dnes staré PR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 35 minutami, AKUC napsal: a dnes staré PR Nádherný! Tak já jejich novodobou variantu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Protáhnu "modrou vlnu"... Jinak oboje GLka moc pěkný, nějak jsem je nestihl pořídit, když vyšla ta nová verze a jako úplně se neshání jednoduše. On i teda ten echt gold od AKUCe ještě výše je hodně slušná práce Tak hezký pátek s Tissotem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března (upraveno) OlinCiruvka: Odkud je máš (Visodaty), když ode mě jsi je nekoupil? Upraveno 1. března uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlinCiruvka Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března (upraveno) před 2 hodinami, Kamil.K napsal: OlinCiruvka: Odkud je máš (Visodaty), když ode mě jsi je nekoupil? Od Bechyho z Venclu. Nechali je za lepší peníz, protože jsem nakupoval zrovna v době, kdy nabíhala "nová" řada vizodejtů s Powermaticama a potřebovali vyčistit vitrínu od starších kusů. Jsem rád, že konkrétně v tomto případě tam ta ETA je, protože v pouzdře neuvěřitelně pěkně a nahlas tiká - když je nechám na skleněném stole v místnosti, tak je to slyšet naprosto všude. Ale nejsou to pro mě hodiny na každý den, ničí mě zapínání tahu a navíc mají formálnější vzhled. O neustálém leštění nemluvě Na druhou stranu to jsou jedny z mála mých hodinek, na které reaguje na ruce i nepostižené okolí, jakože ve smyslu "jé... máte pěkný hodinky". Upraveno 1. března uživatelem OlinCiruvka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Tak já po nějaké době opět přispěju. Tentokrát z víkendového lyžování v Alpách. Hezkou neděli všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se