USER47 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Černej cifr snese skoro všechno. Hnědej i černej řemen je úplná pohoda, můžeš to na léto a neformální příležitosti ozvláštnit klidně i nějakým NATO strapem Upraveno 30. května 2016 uživatelem USER47
Sundance Odesláno 30. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Roman-ZA: Děkuji, už jsem taky hledal, ale byl jsi rychlejší Já našel teda konkrétně na ty Stary a na Bambina a nevypadá to úplně zle USER47: J už na to koukám, že to vypadá líp, než bych si představil NATO nechci, měl jsem ho na Apple Watch a přišlo mi to nepříjemný A na léto a neformální příležitosti zatím vidím ideálně ten kovovej tah
Roman-ZA Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Urcite sa nemas coho bat. Ja mam NATO/ZULU velmi rad, ale k tomuto by som ich asi nedal.
Luky Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Na Orient Star NATO určitě ne, to je pro mě nepochopitelná kombinace stejně jako divery na kůži. K OS jedině pěkná kůže, hodí se černá i hnědá (k těm tvým osobně preferuji černou s překlapěčkou) a pak samozřejmě origo tah, ten v téhle cenové kategorii nemá chybu.
Sundance Odesláno 30. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Luky: No tak origo tah mám, černou kůži taky (i když bez překlápěčky) a teď už jen sehnat nějakou pěknou hnědou kůži, která se bude hodit. Hnědý řemen se mi hodí k vícero botám, páskům atd.. Zatím to vypadá, že černá kůže skončí jako vyloženě formální verze na večer k obleku a černým polobotkám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se