Přejít na obsah

Breitlingy za 150.000 Kč

Andrew

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ešte dovetok. Ja chcem vedieť, podľa možností o všetkých funkciách ktoré mi daná technická hračka prináša. A hodinky sú ešte aj šperkom. :)

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Milerád, B2 používá kalibr Breitling 42, což je úplně normální ETA 2892 s přídavným chrono modulem.

Pravda...

.. ani jsem nevěděl, co mám.

Odesláno

ja to taky nemyslel spatne, "spatna povest" to byla trocha nadsazky a rozhodne se netykala kvality nebo designu breitlingu! byla to jen reakce na na to co jsem si precetl na radcich predtim, takze klidek! Nic proti nim nemam, s touhle historii je to setsakramentsky dobry!!!!! :-)

Odesláno
Poslední, co mě při nákupu hodinek zajímá je, kdo je nosí nebo nenosi :)

kurňa VS, ty seš teda ranní ptáče!!! :cool:

To se ti zdá. Touhle dobou už hodinu dřu :D Budík mám na 4:35

Odesláno
nevite nekdo E-mail aby mi poslali novy katalog Breitling ?

Mam katalog uz par roku stary. Tehdy to bylo uvedene v nejakem casopise.

Posli mi mailom adresu, zaslem Ti ho...

• po měsících...
Odesláno
Fotka je jen ilustracni, "TO" melo 4 nohy, ale nijak mu to nepomohlo ;)

B. Mojsej je jen takovy lepsi gigolo, ktereho si vydrzuje jeho mnohem starsi chot a on si diky jejim prachum hraje na hudebnika. Oba jsou totalne na bednu a od nevkusu a rozkose nevi, co by jeste vymysleli za hovadinu. Nezasluhujou dalsi pozornosti..

A tim bych kapitolu "jakoze-psa" a Mojsejovych asi uzavrel. Andrew z nas ted urcite nema radost ;) Takze mu radji zkusme poradit nejake pekne hodinky.

Jen pro dokreslení, četl jsem o tý paní článek, dělala účetní Rezešovi, což byl jeden z největších bossů na Slovensku, vlastnil kde co a původ jeho peněz taky nebyl z nejčistších ... Takže jeho účetní musela vědět spousty zajímavejch informací, za což taky určitě dostala náležitě zaplaceno ... To je ale jen odbočka od hodinek ...

Odesláno
Podle me ma byt pes o poznani vetsi nez kocka...ale je to muj skromny nazor...ovsem nase temer 50kg Rozarka se mnou jiste souhlasi.

Můj jezevčík Kubíček si odplivl

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Pro mne osobne jsou hodinky Breitling vrcholem nevkusu a modou rozsirenou hlavne mezi hlavohrudema a moderatorskyma "hvezdama" typy "zuzo leos mares" a "cool standa korec". Sorry, ale tak to vidim ja..klidne si hodte sutr ;)

Zrovna o vikendu se mi toto pravidlo potvrdilo. Sedim si tak s kockou v prijemne restauracni zahradce, kdyz tu se dovalila hlavohrud na bmw, v typickych cervenych adidaskach a teplakovce, po botu zmalovana pipka a jako vrchol tato parodia na psa (a to mu tim oznacenim "pes" jeste hodne fandim)..

funny_20dog.jpg

A borec nemel na ruce nic mensiho nez Breitling chrono..co jineho bych od nej taky cekal? K te teplakovce a "zradlu pro skutecne psy" to bylo tak akorat :D

Zkratka, pro mne osobne je Breitling zakazana znacka. Doporucoval bych mrknout po necem jinem, treba i mene znamem. Je tolik krasnych hodinek! A nebo si nechat hodinky udelat. Za tech 150 se to da a budes mit luxusni hodinky s jistotou, ze je nikdo jiny nema!

tak s tymto sa viem stotoznit...breitling by boli fasa hodky za 40tis /dobre hodinky s ETOU kupis aj za tu cenu/

Breitling ma proste dobry marketing

Odesláno
tak s tymto sa viem stotoznit...breitling by boli fasa hodky za 40tis /dobre hodinky s ETOU kupis aj za tu cenu/

Breitling ma proste dobry marketing

Tak s tím se neumím stotožnit a podle mě naprosto nesmyslný argument? Co opravňuje např Vacheron chtít za hodinky 5 míčů když ,,střeva,, nejsou o mnoho odlišnější oproti třeba ETĚ? Jsou dle tvé logiky odlišnější a tedy i lepší v řádech tisíckrát víc?

Breitling je luxusní značka hodinek stejně jako jakákoliv jiná luxusní značka na světě, švy riflí Armani nejsou tolik odlišné oroti švům Levisek a přece je lidi kupují a to ne kvůli těm švům a ani kvůli reklamě v časopise.

Tak jako Breitling je spojován s ikonou letectví, zpracováním a eta tuningem tak za něj zaplatí raději než za jinou méně významnou značku.

Čili shrnuto, většina diskuzí na tomto fóru je vlastně o nějakém zařízení, které fyzickou nemá hodnotu na kterou si hraje, ale o tom svět hodinek prostě je a buďto se s tím smíříš nebo ne.

Odesláno
Tak s tím se neumím stotožnit a podle mě naprosto nesmyslný argument? Co opravňuje např Vacheron chtít za hodinky 5 míčů když ,,střeva,, nejsou o mnoho odlišnější oproti třeba ETĚ? Jsou dle tvé logiky odlišnější a tedy i lepší v řádech tisíckrát víc?

Breitling je luxusní značka hodinek stejně jako jakákoliv jiná luxusní značka na světě, švy riflí Armani nejsou tolik odlišné oroti švům Levisek a přece je lidi kupují a to ne kvůli těm švům a ani kvůli reklamě v časopise.

Tak jako Breitling je spojován s ikonou letectví, zpracováním a eta tuningem tak za něj zaplatí raději než za jinou méně významnou značku.

Čili shrnuto, většina diskuzí na tomto fóru je vlastně o nějakém zařízení, které fyzickou nemá hodnotu na kterou si hraje, ale o tom svět hodinek prostě je a buďto se s tím smíříš nebo ne.

Ty si aky agresiny, vela masa jes!

Breitling a Vacheron su dve neporovnatelne znacky! O tom sa mi tu nechce rozpisovat...

Okrem toho Britling uz davno neni tym cim bol odkedy sa predal.

Co tu blaboces o ETA tunningu sak oni tu Etu neupravuju len ju skladaju a doladuju. To si si pomylil s IWC.

Okrem toho co moze na tych hodinkach byt take drahe? Marketing? Reklama? Neviem neviem ci som na Vacheron videl nikedy v casaku reklamu...

Ako perlicku(aby som ta troch povzbudil) pridavam par vyrokov, ktore povedal clovek co opravuje Breitling, Rolex...atd

Denne s tym robi uz vela rokov, tak cosi o tom vie a preto povazujem jeho nazor za relevantny.

Citujem /to niesu vyroky z mojich ust/:

Breitling si nikdy nekupim pretoze ked sa mi na tom nieco poserie a dodaju mi nahradne diely, tak zatial moje deti budu mat bradu!

Ked si predstavim, ze dam za to "xy" penazi a stale mam na ruke len debilnu ETU... (a to ma na to 60perc zlavu)

a este nieco blabotal "...ze sa to furt sere"... tym myslel ze sa to stale kazi

pozlosti sa trochu este doma, napis par zlostnych prispevkov, kukni do vitriny na vyhodene penizky a daj si ma pls na Ignore list.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...