midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 podaktori ludia mali pravdu ked vraveli, ze si chuj, ale pekne to mas nacitane z internetu díky za poklonu, mám to nečtené z manuálu ke svým hodinkám. Tvoje obohacení mě o nové informace a argumenty se rovnají nule, co kdyby jsi začal vysírat někde jinde?
midloch Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Jsi přesně ten typ lidí, kterým po té co jim dojde slovní zásoba a argumentace tak se uchylují k tomu co tady předvádíš. Tak alou někam jinam!
thovt Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Moj nazor je jednoduchy Breitlingy su predrazene hodinky na to co ponukaju. Pokial samozrejme neberieme v uvahu neocenitelnu radost a uspokojene, ktore nam nakup takychto hodiniek ponuka. Ja som vsak pragmaticky clovek. a sakra, uz je tu aj druhy ufon :alien1: :alien1: vidis, dobre ze spominas, musim si dat tabletku... EDIT: oh,aby som nezabudol: sibirnaya, ty si kokot! podaktori ludia mali pravdu ked vraveli, ze si chuj, ale pekne to mas nacitane z internetu Sonny, měl bys spíš dokazovat svůj dříve proklamovaný pragmatický přístup a zatroubit ústup, než spadnout do osobního napadání... Trochu jsi se v tom sdělení o předraženosti Breitlingu přitopil a je zbytečné, abys tady na někoho útočil, nemyslíš, že si tím škodíš?
grga_pitic Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 thovt - sorry ale musim to rict, Tvuj klid a nadhled me dycky dostane (mysleno pozitivne)
Kasper Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 hmmm...ake to tu bolo niekedy prijemne a odborne forum...
lubovnik Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 "Příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky tzv. "totálně mimo mísu", budou bez předchozího upozornění smazány, případně zeditovány administrátory fóra." Moderator by podla mojho nazoru mal konat.
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Omlouvám se všem "demokratům", ale zavírám vlákno.. Neslouží už ničemu, jen urážkám. Můžete zase založit nové vlákno o tom, jak jsem strašně přísnej.
Cyber Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ahoj Sonny. Víš proč stojí "stejná" ETA rozdílné peníze. Jak říkával klasik, "...aby stejné hodinky nenosil i můj zahradník". Když si koupíš hodinky za 200.000,- je pravděpodobnost, že stejné bude mít i Tvůj zahradník, nulová. Myslím, že Tvá nenávist k Breitlingům je trošku osobní ( vždyť si na ně třeba i Ty, jednou našetříš :-) )...Jinak ještě jsem neměl v ruce přesnější hodinky, než právě jeden celkem dostuný model od Breitlingů + 2 vt. týden - tomu říkám excelentní tuning
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.