Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Paráda a ať ti dobře slouží! Kde jsi nakonec tedy objednával? Upraveno 18. září 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Paráda a ať ti dobře slouží! Kde jsi nakonec tedy objednával?Hele, koupil jsem je osobně v jednom klenotnictví a hodinářství v UK... Měli je za 400, ale řekl jsem že na netu je mají teď ve slevě 20% na 320, a že jak mi dají aspoň nějakou slevu, vezmu je od nich hned... No paní byla sympaťanda, říkala že mi to může dát za 350... Tak jsem je vzal, dále už jsem nesmlouval, ikdyž by to možná ještě šlo. O ceně samozřejmě mluvím v librách... Jinak obchod je to Ernest Jones, a mám dojem že značka funguje i v ČR, nicméně tyhle Citizeny jsem na českém trhu neobjevil... Jsou parádní, mám z nich radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Ještě mě napadlo - takto vypadají v absolutní tmě... Jen ta barva není taková do modra, spíš klasická fosforeskující zelená... Taková, jaké bývají dětské hvězdičky na stropě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IHY Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Sel bych do neceho na e-bay za tenhle budget... Seiko, LaCo... urcite ne quartzky!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Sel bych do neceho na e-bay za tenhle budget... Seiko, LaCo... urcite ne quartzky!!!Sent from my iPhone using TapatalkTo je pořád dokola. Ty by jsi vzal mechaniku.. On chtěl baterky, tak koupil baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IHY Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 To je pořád dokola. Ty by jsi vzal mechaniku.. On chtěl baterky, tak koupil baterky. Hehe... proti gustu... Mam ale jinej trabl.. prodavam svoje dvoje quartzky... A nevim, kolixi za ne rict... Jde o Certina a Tissot... oboji titan, porizovaci cena byla kolem 10 tis.... Neporadite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se