mrakodrap Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Ahoj kluci a holky, potřebuji poradit. Myslíte si že je na fotkách Fake? Já mám tušení že ano a chci znát váš názor. Pásek je přehozený, to jen pro info proč je na rubové straně na každé fotce jiný. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Řek bych že je to fake, protože nemá gilošovaný excentry, origoš tam má kruhový gilošování(možná je to jen blbou fotkou)...a AR mi taky přijde bída, pokud tam vůbec nějakej je...a nápis schaffhausen se mi taky nelíbí :-)
Kid_A Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 (upraveno) popis na rotoru se mi taky nejak nezda.... uchopeni dynka taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. května 2016 uživatelem Kid_A
Sborez Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Za mě jen dílenské zpracování: vybrání pro šroubky dýnka mě nepřijdou úplně kruhový, spíše šišoid, pokud to není špatným nasvícením.
fermuello Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Je to fake. Staci si dat serial no. do googlu. To je asi najcastejsia chyba fejkarov ze vsetko robia skoro s rovnakym cislom.
mrakodrap Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Děkuji za postřehy. Myslel jsem si to a jsem rád, že jste mě v tom utvrdili i s argumenty. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se