straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Sbírka vypadá inpozantne:) chtel jsem se zeptat, u Sport II byl původní plastový nebo i kovový náramek? Diky! Sent from my iPhone using TapatalkDával se plasťák, ale jsou často vidět na tahu Kovotex Trenčín.
Nereknu Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Diky! Řeším zrovna míru puvodnosti jedněch PS II a ted uz si nejsem jistý jen bílou lunetou, modrý cifr je OK. Sent from my iPhone using Tapatalk
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Diky! Řeším zrovna míru puvodnosti jedněch PS II a ted uz si nejsem jistý jen bílou lunetou, modrý cifr je OK. Sent from my iPhone using TapatalkBílou lunetou si buď stoprocentně jistý. Manťák má pravdu. Není to originál- na PS2 se dělaly jen černé. Upraveno 4. června 2016 uživatelem straspol
Nereknu Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Pozdě, ale diky:-) nebyly drahé... Sent from my iPhone using Tapatalk
Honza.manta Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Sbírka vypadá inpozantne:) chtel jsem se zeptat, u Sport II byl původní plastový nebo i kovový náramek? Diky! Sent from my iPhone using Tapatalk PLastový rallye řemínek. Jestli vidím správně zlacené ručky z automatů, tak ty tam nepatří. Mně nepřijdou zlacené, ale troch zažloutlé korozí.
straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Mně nepřijdou zlacené, ale troch zažloutlé korozí.Nikdy jsem neviděl chromové ručky s černou výplní na sportech. Na automatech ano, na sportech ne. No- ale já toho neviděl, žejo...
Honza.manta Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Nikdy jsem neviděl chromové ručky s černou výplní na sportech. Na automatech ano, na sportech ne. No- ale já toho neviděl, žejo... Samozřejmě se mohu mýlit, nejlépe, aby se vyjádřil majitel.A tyhle ručky jsi už viděl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 (upraveno) Samozřejmě se mohu mýlit, nejlépe, aby se vyjádřil majitel.A tyhle ručky jsi už viděl?Viděl, ale taky je nemám ale nechávají mě klidným. Ovšem kdyby k nim ta Humberta měla ještě modré indexy na cifru, asi bych spáchal kykyryký. Upraveno 5. června 2016 uživatelem straspol
SvazKmitu Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Musím se pochlubit s tímhle měřením.ZÁZRAK!
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Zdravím, poraďte, prosím . u některých PS III jsem narazil na nerezové pouzdro , ale dýnko má popisek stainless steel back To byla divoká devadesátá léta , nebo mám špatné dýnko ??? Upraveno 4. září 2016 uživatelem Miroslávek
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Tak tohle nevím... ale sázel bych že to tak klidně může být- koneckonců nápis nelže...
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Tak tohle nevím... ale sázel bych že to tak klidně může být- koneckonců nápis nelže...Nerozumím , jak to myslíš ....
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Jako že to dýnko je asi opravdu z nerezu...
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Jako že to dýnko je asi opravdu z nerezu...To jo, ale přitom zbytek , tj. pouzdro je taky nerez a takovýhle dýnka se dávaly na hodinky , které pouzdro nerezové neměly, nebo ne ???
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Jojo, já vím jak to myslíš. Čort znájet...
accutron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) PS III. dle mého názoru jsou jen z mosazi. Nápis stainless steel back na víku znamená, že je víko z nerezu, ale to snad není potřeba zde uvádět.Všechna víka, kromě zlatých hodinek Prim jsou nerezová a je úplně jedno, zda je to na nich napsáno či nikoliv. Upraveno 4. září 2016 uživatelem accutron
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Taky si to tak myslím, ale tady http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim-c-999-nove-nenosene se nabízej v oceli komplet , alespoň dle tvrzení prodávajícího,a dýnko má jen popisek pouze o nerezovém dýnku, tak nevím...
bohus76 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Zajímavé je i označení strojku jako kal.79. Mělo by snad být 64.
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Zajímavé je i označení strojku jako kal.79. Mělo by snad být 64.No jo, sem si toho ani nevšimnul :-(
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Zajímavé je i označení strojku jako kal.79. Mělo by snad být 64.Jen to blbě přečet...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se