Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Filini napsal:
moje pribudnu snad coskoro

Dobře ladí k tomu svetru :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

paradne hodinky

jedine co mi u certiny (ale nie je v tom sama) vadi, je ze trepu tie priehlady na vsetko hlava nehlava.... priehlad na diverskach to mi proste pripada ako kridlo na traktore :/

Odesláno
  xlaque napsal:
Tak napr ten najväčši z nich Cousteau si nedaval nič ine :)

No tak k tomu ale nutno dodat ze v jeho dobe este zas tolko na vyber nemal :)

Dnes uz su mechaniky ozaj skor na paradu nez ze by ich niekto tahal do vody.

Ale bezhlavym umiestnovanim priehladov netrpia len divery..... v segmente do 100K sa rozmohla pliaga davat priehlad na vsetko co nema baterku aby aj ten najvacsi balik mal moznost na vlastne oci uvidiet, ze tam fakt nie je baterka..... Niekomu sa to mozno paci ale mne to pride ako prilacna parada ktoru vacsina tych modelov nema za potreby a zbytocne im ubera na gracii....

Akoze priehlad fajn, ale az v tedy ked sa je cim chvalit a nie ze vezmes v hodinarstve 10 roznych hodiniek od 10 do 30K otocis ich cifernikom dolu a vsade sa na teba bude usmievat rovnaka 2824 v lepsom pripade s prelestenym alebo predierovanym rotorom.

Jediny kto sa este nedal strhnut priehladovym sialenstvom je velky Rolex... ked sa nim vsetci uz tolko inspiruju mohli by sa trochu aj pokial ide o priehlady :)

Odesláno
  cali napsal:
No tak k tomu ale nutno dodat ze v jeho dobe este zas tolko na vyber nemal :)

Dnes uz su mechaniky ozaj skor na paradu nez ze by ich niekto tahal do vody.

Ale bezhlavym umiestnovanim priehladov netrpia len divery..... v segmente do 100K sa rozmohla pliaga davat priehlad na vsetko co nema baterku aby aj ten najvacsi balik mal moznost na vlastne oci uvidiet, ze tam fakt nie je baterka..... Niekomu sa to mozno paci ale mne to pride ako prilacna parada ktoru vacsina tych modelov nema za potreby a zbytocne im ubera na gracii....

Akoze priehlad fajn, ale az v tedy ked sa je cim chvalit a nie ze vezmes v hodinarstve 10 roznych hodiniek od 10 do 30K otocis ich cifernikom dolu a vsade sa na teba bude usmievat rovnaka 2824 v lepsom pripade s prelestenym alebo predierovanym rotorom.

Jediny kto sa este nedal strhnut priehladovym sialenstvom je velky Rolex... ked sa nim vsetci uz tolko inspiruju mohli by sa trochu aj pokial ide o priehlady :)

Ked sa nico pokazi, nemusis ich rozoberat a vidis dnu :D ftiiipkujeem

Jasne, je to tak. Na druhu stranu, ked som ich kupoval ako svoje prve automaty a za cely svoj 13.plat, bol som frajer najvacsi ze mam neupravenu ETU a o nejakom fajnovejsom kalibry sa mi ani nesnivalo. Teraz mam 1120 v SMP a ani neviem ako vyzera :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...