Well Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 Filini napsal: moje pribudnu snad coskoro Dobře ladí k tomu svetru
Filini Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Well napsal: Dobře ladí k tomu svetru to niesom ja ! BTW: hrozne nieco zohnat ich (alebo vobec objednat)
Filini Odesláno 21. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) tentokrat uz moje fotky: Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem Filini
Pietro103 Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Filini napsal: par novych vlastnych foto Slintam. Uz sa nemozem dockat mojich. Mam objednane s ciernym cifernikom a arabskymi cislicami
Filini Odesláno 13. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 rucky aj indexy svietia na zeleno
chose Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Díky, takže střední ploška indexů je lumi ? Na fotkách totiž vypadají indexy celokovově..
cali Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 paradne hodinky jedine co mi u certiny (ale nie je v tom sama) vadi, je ze trepu tie priehlady na vsetko hlava nehlava.... priehlad na diverskach to mi proste pripada ako kridlo na traktore :/
Filini Odesláno 14. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 jj, ta biela plocha je lumi Priehlad je pekny ved ktory diver si bude davat na potapanie hodinky ? (rozumej automat)
xlaque Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Tak napr ten najväčši z nich Cousteau si nedaval nič ine
cali Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 xlaque napsal: Tak napr ten najväčši z nich Cousteau si nedaval nič ine No tak k tomu ale nutno dodat ze v jeho dobe este zas tolko na vyber nemal Dnes uz su mechaniky ozaj skor na paradu nez ze by ich niekto tahal do vody. Ale bezhlavym umiestnovanim priehladov netrpia len divery..... v segmente do 100K sa rozmohla pliaga davat priehlad na vsetko co nema baterku aby aj ten najvacsi balik mal moznost na vlastne oci uvidiet, ze tam fakt nie je baterka..... Niekomu sa to mozno paci ale mne to pride ako prilacna parada ktoru vacsina tych modelov nema za potreby a zbytocne im ubera na gracii.... Akoze priehlad fajn, ale az v tedy ked sa je cim chvalit a nie ze vezmes v hodinarstve 10 roznych hodiniek od 10 do 30K otocis ich cifernikom dolu a vsade sa na teba bude usmievat rovnaka 2824 v lepsom pripade s prelestenym alebo predierovanym rotorom. Jediny kto sa este nedal strhnut priehladovym sialenstvom je velky Rolex... ked sa nim vsetci uz tolko inspiruju mohli by sa trochu aj pokial ide o priehlady
Filini Odesláno 14. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 cali napsal: No tak k tomu ale nutno dodat ze v jeho dobe este zas tolko na vyber nemal Dnes uz su mechaniky ozaj skor na paradu nez ze by ich niekto tahal do vody. Ale bezhlavym umiestnovanim priehladov netrpia len divery..... v segmente do 100K sa rozmohla pliaga davat priehlad na vsetko co nema baterku aby aj ten najvacsi balik mal moznost na vlastne oci uvidiet, ze tam fakt nie je baterka..... Niekomu sa to mozno paci ale mne to pride ako prilacna parada ktoru vacsina tych modelov nema za potreby a zbytocne im ubera na gracii.... Akoze priehlad fajn, ale az v tedy ked sa je cim chvalit a nie ze vezmes v hodinarstve 10 roznych hodiniek od 10 do 30K otocis ich cifernikom dolu a vsade sa na teba bude usmievat rovnaka 2824 v lepsom pripade s prelestenym alebo predierovanym rotorom. Jediny kto sa este nedal strhnut priehladovym sialenstvom je velky Rolex... ked sa nim vsetci uz tolko inspiruju mohli by sa trochu aj pokial ide o priehlady Ked sa nico pokazi, nemusis ich rozoberat a vidis dnu ftiiipkujeem Jasne, je to tak. Na druhu stranu, ked som ich kupoval ako svoje prve automaty a za cely svoj 13.plat, bol som frajer najvacsi ze mam neupravenu ETU a o nejakom fajnovejsom kalibry sa mi ani nesnivalo. Teraz mam 1120 v SMP a ani neviem ako vyzera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se