Josef01 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Teď zase s nimi řeším lahůdku. Koupil jsem pár věcí, eBay mi napsal (a v zápětí poslalemailem), že platba neproběhla a mám ji znovu realizovat. Z účtu jsou peníze stržené a účet od PayPalu dorazil. Od čtvrtka to nejsou schopni vyřešit a nemám ani prachy ani zboží na cestě, to je s nima fakt něco
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 to sa mi nikdy nestalo.. maximum je este chvilku upozornenie v ebay ze mam zaplatit, ktore niekedy svieti a potom ako ma to presmeruje z paypalu naspat. ale po refreshi stranky je to do minuty prec. na ebay mam desiatky nakupov a fakt nic take.
JaRooN Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Teď zase s nimi řeším lahůdku.Pepo, ty musíš mít pořád něco výjimečného Mám za sebou stovky nákupů i prodejů a nikdy jediný problém s platbou...
Josef01 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jo já jsem na ebay mraky let, holt všechno je jednou poprvé
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Poplatek, ale platí příjemce. Může ho přenést na tebe, ale je to spíš neobvyklý.Ale takový Patrik Zandl to na tebe z vděku přenese, a navíc ne 4%, ale rovnou 5... A to se pak vyplatí něco věnovat. Místo vděku facka, tady máš, hajzle....
4st0n Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Co mám zkušenosti, tak paypal si to převádí vlastním kurzem a je to obvykle horší kurz. Je to obdobně horší kurz jako když třeba na amazonu chcete zaplatit v korunách. Takže moje rada - platit ze zásady v měně, ve které se věc prodává - u paypalu nutno nastavit v účtu, nebo jen rychle zcheckněte kurz vaší banky a porovnejte to. Dělává to docela dost...A jen k původnímu příspěvku - taky doporučuji paypal založit... důvody jsou hlavně to, že údaje o kartě má jen PayPal a taky potom při problémech se zbožím, pakliže eBay usoudí, že máš právo na vrácení částky, může to vzít přímo z Paypalu prodávajícího, takže úplně pohoda.
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Já mám nastaven kurz banky, který je výhodnější. Zatím eBay bez odezvy, takže zboží zaplaceno, eBay o tom neví (tedy ani majitel zboží) a PayPal strhnul peníze a poslat účet - zajímavá situace, všichni mimo mě jsou spokojeni.
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Už mě ale začíná eBay srát, další objednávka zboží a zákazník píše, že zboží bylo odesláno na mou adresu, která je v USA, už fakt nechápu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Josef01: Objednal jsi to zřejmě v "režimu" Global Shipping Program, kdy jde zásilka nejdřív do střediska Global Shipping Center e-baye v Erlangeru, odkud potom letí do Evropy k proclení (moji proclívali a danili DPH v Paříži) a pak dále do do cílové destinace.
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Je to tak, přehlédnul jsem to GSP, nerad přes to kupuju, jednou jsem něco rušil před odesláním a už jsem ty GSP poplatky nikdy neviděl. Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se