Jorge Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 @ Blackthorne: Abych si rozšířil obzory, co mu nesedí na prakticky klasických sportovních hodinkách rozumné velikosti za pár korun? Uvažuji totiž o Junkers z téhle řady jako o dárku,@ MartinSl: Tak se pochlub, co jsi nakonec vybral?
MartinSl Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Čekám na naskladnění Orient sdk05002d ale narazil jsem na bezva kousek od Stührlingu http://www.creationwatches.com/products/stuhrling-original-watches-364/stuhrling-original-classic-ascot-42-swiss-quartz-date-display-555a-04-mens-watch-8059.html. Upustil jsem od automatu, protože tyhle jsou přesně to co jsem hledal. zatím jsem si koupil bílé Orienty FER2700AW na kovovém tahu =)
Sundance Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Tak to ses pěkně rozjel teda Ty bílý Orienty jsou pěkný, gratuluju.A do těch Orient Starů půjdeš až budou skladem, nebo nakonec vezmeš jen ty Stührlingy?
MartinSl Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Ty orienty bych rád ale jsou dlouhodobě nedostupné v ČR jsou za poměrně vysokou cenu. Stührlingy jsem koupil a moc se mi líbí, nelituju toho, že nejsou v automatu =)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se