jenik77 Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2016 V 25. 6. 2016 v 11:23, stepecken napsal: Sú super ale.. Rubber je krátky a na tah budeš potrebovať ešte jeden dielik.. Ale ináč sú naozaj pekne kolik mas pazouru???:-))takhle to vypada na 17,5
stepecken Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Ja mam 22cm + 1-2cm v lete.. Ale ta modrá mala niečo do seba
Návštěvník Mitak Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Toš chlapi, to doporučuju liposukci ruky :-)))
jenik77 Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2016 V 25. 6. 2016 v 12:02, stepecken napsal: Ja mam 22cm + 1-2cm v lete.. Ale ta modrá mala niečo do seba souhlasim, chtelo by to neco vetsiho:-) V 25. 6. 2016 v 13:19, Forsty150 napsal: Nádherný. Gratulace diky. a vitej na foru. je kazdopadne videt, ze mas dobry vkus, kdyz pelagosum venujes svuj prvni prispevek!:-)
Valderek Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 To jsou parádní hodinky. Na té gumě jim to sluší nejvíc ta 70 h rezerva je taky velká paráda ! Gratuluji. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
neumann Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 V 22. 6. 2016 v 12:53, Luky napsal: Paráda! Gratuluji k super hodinkám. Pelagosy jsou jedny z hodinek, které jsou na mém seznamu, ale pořád tak nějak přemýšlím, koupit či nekoupit. Hodně se mi líbí systém Glidelock od Rolexu a Pelagosy to mají podobné s tou regulací tahu, ale nevím jestli bych měl vzít Tudory nebo radši došetřit a přihodit na koupi Rolexu. Tobě ještě jednou moc gratuluji, máš to pěkný.Jednoznacne Tudor. Nekdo, myslim ze Mitak to tu nekde trefil presne na hlavicku, Rolex je nuda vsech nud. Sent from my iPhone using Tapatalk
969 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 zase tak znuděně si z Rolexek posledně nevypadal!
Návštěvník Mitak Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 V 28. 6. 2016 v 23:12, neumann napsal: Jednoznacne Tudor. Nekdo, myslim ze Mitak to tu nekde trefil presne na hlavicku, Rolex je nuda vsech nud. Sent from my iPhone using TapatalkTo je trochu vytržené z kontextu. Já mám rád výrazné a barevné hodinky, ale taky legendární hodinky, které respektuju, obdivuju, ale nekoupil bych si je, i když ve slabých chvilkách i na ně mám chuť. Ale když bych vybíral, tak prostě vždycky skončím s tím, že existuje tolik zábavnějších a barevnějších hodinek, že daný model odsunu. Za nudu nud jsem konkrétně označil Rolex Explorer (1), ale takto bohužel taky odsouvám nákup např. Moonů, i když je za nudné rozhodně nepovažuju. Je to dané taky tím, že ostatní se tady točí furt v kruhu, střídají mrtě hodinek,průběžně vlastní dvoje, troje a mezitím se snaží hledat různé definitivní univerzály. To já ale nepotřebuju, já chci hromadit různé hodinky, protože v rozmanitosti je krása. Rolex je stroj na peníze a nemají každý rok hodně nových modelů jako např. Omega a je to sice konzervativní, ale pochopitelné a díky tomu si taky drží hodnotu. Tudor teď zažívá ve své dlouhé historii restart, který zahrnuje nové retro modely, které jsou zrovna v módě a částečně ukazuje, jak by Rolex mohl vypadat, kdyby nebyl tak konzervativní. Neznám současnou vlastnickou strukturu a propojení Rolex a Tudor, ale myslím, že to mají jasně rozdělené, který z nich bude mít jakou strategii. Vlastně jediné, čím mě Rolex fakt štve, je, že brutálně tlačí na cenu i tam, kde by nemusel. Ať si klidně každý rok plošně zdražují o pět až deset procent, dokud to trh unese, ale to že jeden z jejich nejlegendárnjších modelů GMT Master Pepsi, který půl století dělali v nerezu, je najednou jen v bílém zlatě, považuju jednodušše za sviňárnu. Jakoby tím říkali: Chceš Rolex a jsi socka? Tak musíš zůstat u běžných šedivých modelů! Chceš trochu barev? Tak zaplať třičtvrtě mega za modrý cifr u Submarinerů! (pokud neberu bicolory...)
neumann Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 V 29. 6. 2016 v 8:53, Mitak napsal: To je trochu vytržené z kontextu. Já mám rád výrazné a barevné hodinky, ale taky legendární hodinky, které respektuju, obdivuju, ale nekoupil bych si je, i když ve slabých chvilkách i na ně mám chuť. Ale když bych vybíral, tak prostě vždycky skončím s tím, že existuje tolik zábavnějších a barevnějších hodinek, že daný model odsunu. Za nudu nud jsem konkrétně označil Rolex Explorer (1), ale takto bohužel taky odsouvám nákup např. Moonů, i když je za nudné rozhodně nepovažuju. Je to dané taky tím, že ostatní se tady točí furt v kruhu, střídají mrtě hodinek,průběžně vlastní dvoje, troje a mezitím se snaží hledat různé definitivní univerzály. To já ale nepotřebuju, já chci hromadit různé hodinky, protože v rozmanitosti je krása. Rolex je stroj na peníze a nemají každý rok hodně nových modelů jako např. Omega a je to sice konzervativní, ale pochopitelné a díky tomu si taky drží hodnotu. Tudor teď zažívá ve své dlouhé historii restart, který zahrnuje nové retro modely, které jsou zrovna v módě a částečně ukazuje, jak by Rolex mohl vypadat, kdyby nebyl tak konzervativní. Neznám současnou vlastnickou strukturu a propojení Rolex a Tudor, ale myslím, že to mají jasně rozdělené, který z nich bude mít jakou strategii. Vlastně jediné, čím mě Rolex fakt štve, je, že brutálně tlačí na cenu i tam, kde by nemusel. Ať si klidně každý rok plošně zdražují o pět až deset procent, dokud to trh unese, ale to že jeden z jejich nejlegendárnjších modelů GMT Master Pepsi, který půl století dělali v nerezu, je najednou jen v bílém zlatě, považuju jednodušše za sviňárnu. Jakoby tím říkali: Chceš Rolex a jsi socka? Tak musíš zůstat u běžných šedivých modelů! Chceš trochu barev? Tak zaplať třičtvrtě mega za modrý cifr u Submarinerů! (pokud neberu bicolory...)Aby nedoslo k dezinterpretacim Rolex je v mych ocich ETALON. Nesmirne je obdivuju jak po technicke strance tak pro schopnost uchovat hodnotu a vzdy (Honzo:) se s nimi rad pomazlim. Ale...a to jsem mozna Mitaka vytrhnul z kontextu a zobecnil, ta uzasna kvalita, historie, cennova politika atd sebou nese urcitou strnulost a vyrok o nude mi pripadal velice trefny. Dodavam jen je to nuda te nejvyssi dosazitelne urovne. Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Jen se trochu bojim, abychom za par let nevzpomínali, jak ten Tudor byval dostupnej... aby nyní, kdyz chytli drajv, taky souběžně nerozjeli zdrazovaci kolecka... kazdopadne v tuhle chvili je to fajn znacka.. :-) Upraveno 29. června 2016 uživatelem petr_cha
969 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Pohoda. Vždyť jsem Tě jen štengroval. :-) S Mitákovým názorem souhlasím. Pepsi a modrý Suby jsou zhovadilost a úlet.
neumann Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 V 29. 6. 2016 v 7:44, 969 napsal: zase tak znuděně si z Rolexek posledně nevypadal! Ty tvoje nudne nejsou, jsou super a doufam ze mi je priste pujcis na vic nez 30 sec bez toho aby ses nervozne vrtel ). A aby byly trochu cool (rozumnej: trochu se priblizily Tudorum) nastav na nich druhy cas na nejakou dobrodruznou destinaci napr. Kabul pootoc lunetou o 21 a sundej folie;) Sent from my iPhone using Tapatalk
969 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 to zrovna, Ti je půjčim a poškrábou se o Tudory! :-D
969 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 V 29. 6. 2016 v 20:11, neumann napsal: Ty tvoje nudne nejsou, jsou super a doufam ze mi je priste pujcis na vic nez 30 sec bez toho aby ses nervozne vrtel ). A aby byly trochu cool (rozumnej: trochu se priblizily Tudorum) nastav na nich druhy cas na nejakou dobrodruznou destinaci napr. Kabul pootoc lunetou o 21 a sundej folie;) Sent from my iPhone using Tapatalkne, samozřejmě máš pravdu... :-)
jenik77 Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 takze zase trochu zpatky k tematu:-)
Leviathan Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Su fakt nadherne. Zavidim:-). Asi ich tiez potrebujem
jenik77 Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 dík.jinak jsou zrovna k mání v prodejní sekci:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se