Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Roman-ZA: Jo, dobrý, až na ten tah. Chtělo by to standartní koncovky. A se značkou se nedokáži moc identifikovat ( už jsem se na ní koukal ). Ale díky.

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 10:15, Ruiz.aw napsal:

42mm je s lunetou ok, ale divam se po něčem na podzim, zimu, co bude pohodlné a nepotápkoidní :-) a ani nevím, kde je sehnat do limitu.

2x sehnane zde. Pred cca rokem za 15 s dvema gumama a jetou kuzi, komplet baleni. Pred 10 ti dny za 19, ale na tahu, znovu komplet. Oboje bez nutnosti servisu. Ale asi mate pravdu, byla to nahoda ( mysleno vazne, nic v tom nehledejte ). Jdu koumat dal.

Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 11:00, kuncák7 napsal:

Jo ty jsem myslel. Ale v mobilu me nejdou vkladat odkazy.

V pohodě :-) Pravda je, že tahle značka mě nějak míjela, ani v chronoshopu naživo nic. Budu se na ni muset znovu mrknout.
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 10:32, raskiscz napsal:

Pár dní zpět tady někdo hodil odkaz na tento projekt do Švýcarska https://www.kickstarter.com/projects/2055557949/done-swiss-mechanical-watches?ref=project_link Já si to uložil pro pozdější "vyhodnocení", a to hlavně pro velikost, mám velkou pracku a cokoliv pod 42 mm neberu. Tady na CHM se točí furt dokola pár modelů a tohle určitě vybočuje.

Tyto hodinky se mně fakt líbí, krásna strojovna, i cena OK, jen ta velikost :frusty: Já chci takové ve 40mm..

Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 14:19, People napsal:

akekolvek hodinky znacky MIDO.

Obávám se, že Mido to určitě nesplňuje, jejich nabídku trochu znám. Prostě tam není "to" něco těžko popsatelné navíc...
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 14:33, tomas1346 napsal:

Obávám se, že Mido to určitě nesplňuje, jejich nabídku trochu znám. Prostě tam není "to" něco těžko popsatelné navíc...

Vidím to podobně.
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 11:07, Ruiz.aw napsal:

V pohodě :-) Pravda je, že tahle značka mě nějak míjela, ani v chronoshopu naživo nic. Budu se na ni muset znovu mrknout.

Kdyby nazivo, clen prishera je ma a kdyz bys ho pozadal, asi neodmitne ukazku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...