Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes som dostal darom jedny "časy". Mali by byť kúpene v afganistane niekedy v 80tych rokoch. Neviem čo je na tom pravy :). Ale lepšie ako nič. Vyrobené pre armádu. Mechanické-ručný náťah. Funkčné. Teraz testujem ako sú na tom s presnosťou :D ...

Odesláno

Hezké, akorát to číslování na lunetě vypadá dost pouťově. Nota bene, nevím, jak dlouho by tam ta barva v podmínkách armádního nošení (navíc v Afghanistánu!) vydržela....

Odesláno

Hodinky boli vyrobené pre armádu. Dole na okraji číselníku pod šestkou je nápis:

3AKA3 MO CCCP . Čo by malo značiť niečo v zmysle vyrobené pre ministerstvo obrany sssr. :) Btw všetky vostoky z tejto rady vyzerajú "pouťove". Btw. mali byť kúpene v Afganistane nie pri bojovej akcii ale pravdepodobne na nejakej dovolenke alebo tak niečo :D.

Odesláno

Máš pravdu. S tím nápisem to je o něčem jiném - hodinky s historií. Jestli jsou s Afg. nebo z Prahy, je pak asi jedno. Tu pouťovost jsem nemyslel špatně - prostě Rusáci...

• po měsících...
Odesláno

Nové automaty max do 1000 Kč. Amphibia dle provedení od 500 do 2000 Kč. Provedení pro vojačky i více. Tyto údaje jsou pouze orientační.

Odesláno

Našel jsem je v tom odkazu nahoře. Jsou to ty 12. od vrchu - Model: Komandirskie with red star at 6 'o clock and white dial

Koupil jsem je za 499Kč, takže jsem asi neprodělal.

V hodinkách jsem amatér, jen mě zajímá, co vlastně mám.

Odesláno
Mám s nimy jeden problém, nevím jak závažný. Po natažení vydrží v chodu cca 7 hodin a pak se zastaví. Vyplatí se, abych takové hodinky dal do opravy?

říká se, že sovětské hodinky jsou nejrychlejší hodinky. No a sprinter taky nemá tu vytrvalost :) Třeba ujdou těch 40 hodin za 7 hodin a pak odpočívají :D

Odesláno

7 hodin je málo. Sice se mi tyhle hodinky líbí, ale nechtěl bych, aby oprava přesáhla jejich cenu. Navíc přemýšlím o pořízení nových hodinek. Rozmýšlím se mezi Vostok GAZ-20M Pobeda/I, Vostok AN-225 Mriya/I Black Dial a Poljot Buran Alarm/III. Ale tyhle bych si taky chtěl nechat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...