AKUC Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Nedávno kúpené od váženého člena fóra, nebudem o nich veľ písať radšej pridám pár fotiek. Sú to moje druhé oblekovky, veľa som nad nimi nerozmýšlal, zapáčili sa mi, bola dobrá cena tak sú doma.Presné označenie DAVOSA CLASSIC 161.456.32, z kolekcie HERITAGE, strojek DAV2824 (ETA), Saphir, priemer bez korunky 40mm, výška 9,8mm, 5Atm ... (fotky mobilom):ďakujem každému za rady pri výbere . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 A kopil bys hodinky i od neváženého člena fóra? Jinak oblekovky to jsou to samozřejmě pěkné. Nechrastí ti rotor?no máš pravdu ale tu je každý váženým..., trošku to chrastí skoro ako orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Pekne jsou, neokoukane. Muzes dat fotku i s Bambinama? Rozmerove by mely byt podobne, tak me jen zajima, jak bude velikostne vypadat bily vs cerny cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Pekne jsou, neokoukane. Muzes dat fotku i s Bambinama? Rozmerove by mely byt podobne, tak me jen zajima, jak bude velikostne vypadat bily vs cerny cifr.Andy ako si praješ , rozmerovo rovnaké a predsa akoby bambina boli menšie, iný tvar pouzdra a čierný ciferník .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Diky! Ono obecne bily cifr pusobi opticky vetsi. A jak rikas, jiny tvar pouzdra. Bambina maji sirsi lunetu a mensi cifr s vypouklym sklickem, coz pusobi kompaktne. Ale je to super dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 taky líbí, *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 mám ich rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Vypadaji skvele pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Paráda mne ovlekovky stále chybaju. Pravdepodobne davosu zaradím medzi potenciálnych kandidátov ďakujem za fotky a inšpiráciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Nadherny cisty oblekovy dizajn a zaroven nie prilis minimalisticky. Tento model sa fakt vydaril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Presnosť po týždni nosenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 ...ked budes predavat tak sa ozvi....dohodneme sa.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 ...ked budes predavat tak sa ozvi....dohodneme sa.... :-)... no nemám to v pláne , zatiaľ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 ... no nemám to v pláne , zatiaľ ... ...radsej mi ich potom vrat, tie tvoje fotky mi vravia ze s predajom som spravil chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 ...radsej mi ich potom vrat, tie tvoje fotky mi vravia ze s predajom som spravil chybu OK Ivane ale nemaj k tomu veľké očakávania, dlho som na ne čakal a ešte som žiadne nepredal a som aj veľmi veľmi spokojný, ďakujem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 OK Ivane ale nemaj k tomu veľké očakávania, dlho som na ne čakal a ešte som žiadne nepredal a som aj veľmi veľmi spokojný, ďakujem ! ...mas pravdu, fakt si cakal dlho...Tak sa uspokojim s tym ze ich budem nadalej obdivovat na tvojich fotkach . Koncom tyzdna mi ale snad pridu nejake boty a nejaka bunda, budem uzivat nehodinkove produkty tohto fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 súrodenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se