nickolas Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 omlouvám se předem za hloupost, ale neumím si autorizovat účet na ebay...všechno je OK jen když chci někde přihodit tak to po mně chce kontrolu zda je účet opravdu můj...platební kartu na net nemám a druhá možnost - telefon - mi nějak nefunguje...ať tam zadám číslo ve formátu takovém nebo makovém pořád error...asi si na ebay nikdy nic nekoupím a to za pár hodin končí parádní aukce asi jsem fakt lama
nickolas Odesláno 2. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 ...no asi jsem to měl šoupnout na Poraďte s koupí/výběrem....omlouvám se
vor Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Když nemáš platební kartu na net, tak jak to chceš zaplatit?
vor Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 omlouvám se předem za hloupost, ale neumím si autorizovat účet na ebay...všechno je OK jen když chci někde přihodit tak to po mně chce kontrolu zda je účet opravdu můj...platební kartu na net nemám a druhá možnost - telefon - mi nějak nefunguje...ať tam zadám číslo ve formátu takovém nebo makovém pořád error...asi si na ebay nikdy nic nekoupím a to za pár hodin končí parádní aukce asi jsem fakt lama No a tel. číslo tam mám v tomto formátu: (42X) XXXXX472
nickolas Odesláno 2. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 teď zrovna mi to zacvaká osobně kolega v anglii...jinak dík za radu )
afrikab Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 V americe je platebni karta bezna kontrola veku zivatele. Urcite nejakou kartu mas. Penize ti z ni neztrhnou. Nejspis jen zkotroluji cislo v databazi. Jinak povoleni internetovych plateb je otazkou par minut.
nickolas Odesláno 2. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 bohužel ne v neděli večer a GE ještěb za měsíční poplatek - parchanti.......holt si na ebay ještě počkám )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se