Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

omlouvám se předem za hloupost, ale neumím si autorizovat účet na ebay...všechno je OK jen když chci někde přihodit tak to po mně chce kontrolu zda je účet opravdu můj...platební kartu na net nemám a druhá možnost - telefon - mi nějak nefunguje...ať tam zadám číslo ve formátu takovém nebo makovém pořád error...asi si na ebay nikdy nic nekoupím :crying_anim02: a to za pár hodin končí parádní aukce :suicide_anim: asi jsem fakt lama

Odesláno
omlouvám se předem za hloupost, ale neumím si autorizovat účet na ebay...všechno je OK jen když chci někde přihodit tak to po mně chce kontrolu zda je účet opravdu můj...platební kartu na net nemám a druhá možnost - telefon - mi nějak nefunguje...ať tam zadám číslo ve formátu takovém nebo makovém pořád error...asi si na ebay nikdy nic nekoupím :crying_anim02: a to za pár hodin končí parádní aukce :suicide_anim: asi jsem fakt lama

No a tel. číslo tam mám v tomto formátu: (42X) XXXXX472

Odesláno

V americe je platebni karta bezna kontrola veku zivatele. Urcite nejakou kartu mas. Penize ti z ni neztrhnou. Nejspis jen zkotroluji cislo v databazi. Jinak povoleni internetovych plateb je otazkou par minut.

Odesláno

bohužel ne v neděli večer a GE ještěb za měsíční poplatek - parchanti.......holt si na ebay ještě počkám :o)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...