patprom Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Navečer jsem se tak trochu kochal s knihou plnou parádních fotek a článků
patprom Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Pár jarních wristshotů pro potěchu oka :-)
patprom Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Škoda, že se nedá přenést i vůně
Petr72 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Moc moc pekne fotky a hlavne hodiny sú super
patprom Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Přichází čas, kdy je začnu nosit trochu častěji :-)
patprom Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Vzal jsem je s sebou na čerstvý vzduch
patprom Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Skoro na rok přesně navazuju a doplňuju novými fotkami. Ano, nejsou to ty samé. Ty původní jsem loni prodal, páč jsem trouba.To je fuk... Hlavně, že je mám opět na zápěstí, ne? První fotka s původní Coke lunetou :-)
patprom Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Protože mi Pepsi luneta přijde tak nějak veselejší a taky proto, že jsem ji společně s černou dostal k hodinkám navíc, musel jsem ji ihned nahodit.
patprom Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Nemůžu si pomoct, ale není pro mě na světě hezčích hodinek, nemám pravdu? Tahle je s nezralými třešněmi u nás na dvoře :-)
patprom Odesláno 4. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Coke je lepčí Obě jsou lepčí :-)
patprom Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Je fajn mít možnost měnit lunety. Dnes opět Coke
patprom Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2018 To menis vlozky nebo lunety?Jen vnitřek, vložku
Dantechno Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 A to jde tak lehce? To je super, mas uplne jine hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk
patprom Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Chce to cvik a jde to. Vycvakneš lunetu, vyloupneš vložku, vrátíš lunetu na své místo a nakonec dopasuješ a nacvakneš kterou zrovna chceš. Teď mám teda originály, ale z minulých hodinek mám vyzkoušenou i aftermarket vložku a seděla naprosto perfektně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se