sibirnaya Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 http://cgi.ebay.com/NEW-MEN-S-MASTER-COLLE...1QQcmdZViewItem je to ci neni fake? krabic a vseho je k tomu dost, nesedi mi moc puvod, ale hlavne, nechapu ten quartz... proc by proboha quartz mel rezervu natahu? pokud se mylim, omlouvam se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) Tak je to tedy asi rezerva baterky Ale spíš bych to tipoval na vteřinovku. Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem Tazatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 sekundovka to nebude skor su to origo obrazky ale pride uplne nieco ine moc by som to mu neveril... ...ved odbornici v prebehu dna urcite zareaguju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) sekundovka to nebude skor su to origo obrazky ale pride uplne nieco ine moc by som to mu neveril... ...ved odbornici v prebehu dna urcite zareaguju tak, soude dle toho, ze se neprodali ani za 399USD, tak predpokladam, ze jsem se nemylil. ale pockame jeste na dnesni nazory odborniku ------------------------------------------------------------------- For Filini http://www.youtube.com/watch?v=m2vXpgK7x2w Ja grizem, žderem, režim, derem njušim, stenjem, jedem, serem Ja lajem ,grebem, sisam, jebem U licu vošten u duši pošten Ja sam mala pitbull (Terrier) Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 IMHO fake. 1) Rezerva natahu u Q? 2) Umisteni datumovky a jeji velikost pusobi veeelmi lacine 3) Je dobrym mravem uvadet ref. no. prodavanych hodinek 4) Nikde jsem takovehle originaly nevygooglil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) Hodinky nemaju sekundovku... je to replika Longines Clous de Paris Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem perinded0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 IMHO fake. 1) Rezerva natahu u Q? 2) Umisteni datumovky a jeji velikost pusobi veeelmi lacine 3) Je dobrym mravem uvadet ref. no. prodavanych hodinek 4) Nikde jsem takovehle originaly nevygooglil to vsechno beru, me hlavne udivily ty papiry a krabice k tomu... ony maj i takovy zvlastni proporce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Hodinky nemaju sekundovku... je to replika Longines Clous de Paris hodinky sou hlavne quartz, to je na tom celym nejpodezrelejsi, projel sem novej katalog longines a nejsou tam slovem ani obrazkem zmineny Q... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Hodinky nemaju sekundovku... je to replika Longines Clous de Paris zdali sa mi povedome, zrovna tu niekde boli tusim v galerii od Snow_a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 sekundovka to nebude skor su to origo obrazky ale pride uplne nieco ine moc by som to mu neveril... ...ved odbornici v prebehu dna urcite zareaguju Na těch hodinkách na fotce(quartz) je ta malá ručička, dle mého názoru, vteřinovka, protože na fotkách z ebay je vidět, jak mění pozici i v horní polovině. Vypadá to, že se jedná o napodobeninu Longines, kde malá ručka ukazuje místo rezervy chodu vteřiny, ale stupnice zůstala zachována z rezervy chodu. Takovej mišmaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Na těch hodinkách na fotce(quartz) je ta malá ručička, dle mého názoru, vteřinovka, protože na fotkách z ebay je vidět, jak mění pozici i v horní polovině. Vypadá to, že se jedná o napodobeninu Longines, kde malá ručka ukazuje místo rezervy chodu vteřiny, ale stupnice zůstala zachována z rezervy chodu. Takovej mišmaš me jen neni jasny proc nedali dovnitr miyotu a nenapsali misto toho quartz automatic, verim, ze tak by se to prodalo mnohem draz, kor s tema krabickama... malokdo by z fotek pochyboval o pravosti potom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 je to hnus fijalovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 me jen neni jasny proc nedali dovnitr miyotu a nenapsali misto toho quartz automatic, verim, ze tak by se to prodalo mnohem draz, kor s tema krabickama... malokdo by z fotek pochyboval o pravosti potom... Takhle nesmyslný fejk jsem už dlouho neviděl. Vypadá celkem věrně, ale nápis Quartz, a "rezerva" co ukazuje nahoru a zřejmě vteřiny je síla. O jejich pravosti by fakt pochyboval málokdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Takhle nesmyslný fejk jsem už dlouho neviděl. Vypadá celkem věrně, ale nápis Quartz, a "rezerva" co ukazuje nahoru a zřejmě vteřiny je síla. O jejich pravosti by fakt pochyboval málokdo tak malo stacilo a vypadaly verohodne a tim smajlem nelituju toho, ze nevypadaj, ale spis toho, ze spousta jinych vypada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 tak malo stacilo a vypadaly verohodne a tim smajlem nelituju toho, ze nevypadaj, ale spis toho, ze spousta jinych vypada.. Ten blb tam píše MasterColl. a přitom to má být Clous de Paris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Ten blb tam píše MasterColl. a přitom to má být Clous de Paris proto jsem je taky nasel, pote, co jsem mel clous na ruce, jsem o ne naprosto ztratil zajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 a je tu dalsi adept, opet bych rekl ze fake, co vy na to? konkretne kvalita zpracovani se mi nelibi, big date bych rekl nakrivo a ta sekundovka je cela zvlastni... http://cgi.ebay.com/NEW-LONGINES-AUTO-WATC...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 sekundy su krivo, big date je krivo , .... a to som absolutny laik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 No, originál by měl vypadat viz foto, na těch z ebay mě zaráží tlačítko, detaily datumovky a korunka. Cena za originál byla oficiálně 2100,-USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2007 Na originálech je big date níž, jiná korunka a nejsou nakřivo potištěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se