collie Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 V záplavě automatů zvučných jmen si připadám jako chudý příbuzný, ale musím se pochlubit. Hledal jsem něco, co by mi připomnělo 90. léta a nakonec jsem skončil u digitálek s kalkulačkou Casio DBC-32-1A. Lehoučké, už zase neokoukané, prostě super. Já vám z nich mám takovou radost, i když je to hračka za pár korun . Nejsem divnej, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nejsi... mně se líbí tyhle, to je ještě větší hardcore Ale nespočítal bych na tom bez sirky asi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 ale spočítal, i bez sirky jsem na tom s mýma hnátama spočítal celé volby u nás ve vsi... Jinak, jedná se o klasický model Casio CA53W s modulem 438/3208. Také jej mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 28. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 ale spočítal, i bez sirky jsem na tom s mýma hnátama spočítal celé volby u nás ve vsi... Jinak, jedná se o klasický model Casio CA53W s modulem 438/3208. Také jej mámTaky hezké, původně jsem je zvažoval, ale vyhrály to modernější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Taky hezké, původně jsem je zvažoval, ale vyhrály to modernější.a to si neumíš představit, jaké nadšení to u volební komise vzbudilo. Nostalgické vzpomínky, zájem o půjčení na ruku a dvěma jsem je pak v HKG musel objednat... Nic proti tvým vůbec nemám a přeji ti je, ale to už je jen taková moderní napodobeninka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 a to si neumíš představit, jaké nadšení to u volební komise vzbudilo. Nostalgické vzpomínky, zájem o půjčení na ruku a dvěma jsem je pak v HKG musel objednat... Nic proti tvým vůbec nemám a přeji ti je, ale to už je jen taková moderní napodobeninka... Primárně jsem je pořizoval k autu - mám Favorita, leštěnku, z roku 92 a ty původní jsou k němu už moc staré. Tedy jestli jsem to správně dohledal. Ty novější by měly časově sedět líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Tak to potom ano, klasické kalkulajdy CA53W byly uvedeny cca 1986, ty tvoje sedí časově lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se