pepik Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Moje prve hodinky boli bezkamenove ruhly.potom vreckove ruhly za 6 mariek.Z prvej výplaty som kupil prve športky a tie mi po polroku ukradli.Pred rokom som som zohnal tie same vperfeknom stave aj orig.remienkom od znameho.Samozrejme šport 1.
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Neměl by to být větší problém. Kolik by Vás muselo být? Čím více, tím lépe, ale aby se to začalo dostávat do rozumných čísel, tak řádově desítky. Minimálně tak 20, ale ta 50 by byla už i v relacích, které očekáváte. Záleží na materiálu pouzdra a především skla, a také na autenticitě číselníku.
cigi Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Jdu do toho. Zažil jsem dnes trauma - ztratil jsem chronomag l.e. 11/40! Prostě jsem potřeboval vědět, kolik je hodina - a neměl jsem je na ruce! Byl jsem na odvoz. Brouzdal jsem Karmelitskou tam a zpět s očima zabodnutýma do chodníku a proklínal motýlkovou sponu, telefonování za chůze, že jsem si dnes bral, a tak věci, co normálně dělám. Již bez naděje, jsem je pak naštěstí našel na sedačce v autě. Resumé: Potřebuji alspoň jeden náhradní kousek!!!
odklizec Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Jdu do toho. Zažil jsem dnes trauma - ztratil jsem chronomag l.e. 11/40! Prostě jsem potřeboval vědět, kolik je hodina - a neměl jsem je na ruce! Byl jsem na odvoz. Brouzdal jsem Karmelitskou tam a zpět s očima zabodnutýma do chodníku a proklínal motýlkovou sponu, telefonování za chůze, že jsem si dnes bral, a tak věci, co normálně dělám. Již bez naděje, jsem je pak naštěstí našel na sedačce v autě. Resumé: Potřebuji náhradní kousek!!! Tak to teda uprimnou soustrast cigi To je vazne ztrata! Treb se jeste nekdy objevi? Ale to vis, uz asi budou patrit nekomu jinemu To je fakt smula..
cigi Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Odklízeči - píšu, že jsem je našel, ale ten šok!!! Jsem pořád hotovej. Už jsem přemejšlel, jak zadávám duplikát. To byla soda!!!
typograf Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Cigi, to bylo fakt napínavý, .............. ale krátký. Škoda, mohl jsem si víc počíst. :cool: Teď vážně: to je ta motýlková spona tak špatná? Nemám s ní zatím žádné zkušenosti.
cigi Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Typografe, čeče, ještě, že to bylo krátký! Motýlová spona (Hirsch) není špatná, stalo se mi poprvé (jednou se mi to ale stalo i s normální přezkou), ale přesto je poněkud vratší, než normální přezka - asi jsem o něco zavadil při vystupování z auta a sjely mi z ruky. Dražší kousek bych jí nesvěřil. Socko, taky se mi ty prostřední zdají nejhezčí, ještě hezčí jsou s klínovejma ručičkama (viz Milan). Moc by jim slušelo provedení v nerezu vč. ciferníku, indexy parciálně kalené - full stainless steel. Prima by to možná zajímalo. Uvidíme, co z toho dostaneme. Potíž je sklíčko - nevím nevím, jestli půde jiné, než duté vypouklé a to je v safíru draaahé a v plastu zase evokuje sportovní nebo militantní účel - to musíme prodiskutovat.
cigi Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Pánové, zkusil jsem modely 2007. vlevo autotime - klasika, asi by to šlo uprostřed původní s proporcema autotimu vpravo původní - určitě bych vypustil minutové indexy (tlučou se s čísly) - viz Milanův model. Ještě dynamická kurzíva. No není to docela auťácký? Ručičky - asi sportIgen? sportIIgen 1.verze? šípový jako diplomat? nebo ty codenis?
odklizec Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Odklízeči - píšu, že jsem je našel, ale ten šok!!! Jsem pořád hotovej. Už jsem přemejšlel, jak zadávám duplikát. To byla soda!!! Hehe v soku jsem ani nedocetl do konce Jeste ze tak..
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Teda cigi, docela ve mě hrklo, když jsem četl vaše řádky. To se dělá, takhle děsit webovou komunitu?
cigi Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Jojoj, prime, to bylo školení. Kde že byl můj nadhled a povýšenecké kecy ohledně hodnoty serie? - v čudu! Teďka je jedenáctka pěkně doma v pelíšku a uvažuju o bankovní schránce. Život mě zas naučil - v kostele hvízdat!
VS Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Jojoj, prime, to bylo školení. Kde že byl můj nadhled a povýšenecké kecy ohledně hodnoty serie? - v čudu! Teďka je jedenáctka pěkně doma v pelíšku a uvažuju o bankovní schránce. Život mě zas naučil - v kostele hvízdat! A jak by se to řešilo? Připadá v úvahu výroba duplikátu se stejným číslem u limitované série? Co by na to řekli ostatní majitelé?
VS Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Ten ciferník se mi nelíbí, podle počtu indexů má hodina 36 minut
Milan Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Ty brďo! To som netušil, že tie moje hodinky spravia rozruch, dokonca podnet na novú limit.séeriu. No to je paráda!
watch Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Uz neblazni, to se fakt neda vydrzet. Nerad bych "musel" kupovat dalsi hodinky.....
Milan Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Podobné púzdro, ale zo zlata - http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1301. Možno keď vyhrám v LOTO =D
cigi Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Milane - máš pravdu, ale tvoje je ještě hezčí - tamto zase jmá tu (ne)výhodu, že je na automatický kalibr 96. Tak je nás pět - socka, xbob, watch, ondra a cigi. V podstatě to stačí, víc už nás stejně asi nebude. Jestli chcete, založte extra vlákno na limitovanou serii. Budeme chvíli plkat - smysluplné varianty vidím teď tak 4. Jednu vybereme, propereme další nápady, a jde se na to! Ondro a Milane - nafoťte to ze všech stran, prosím - skutečně je vrchní plocha pouzdra vodorovná?? To je brutální!!! Tady by šlo ještě zapracovat, kdybychom uznali nutnost a prim možnost.
Prokop Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Nevzdávejte to hned v počátku. Mě se tyto hodinky také líbí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se