Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Přemýšlím, jak jsme říkali lidem jako ty...A už vím!Ale jelikož zde všichni píšou v rámci pravidel zdvořilé diskuze, tak si to nechám pro sebe. Nějak jsi zapomněl doložit ten můj "konfrontační tón" ve zmíněném příspěvku. Pokud vyžaduješ, aby se s Tebou jednalo jen s poklonami, v rukavičkách, s politickou korektností a aby Ti při tom protějšek nafoukával trošku práškového cukru do konečníku, je to Tvoje svobodná volba a Tvoje věc; obávám se ovšem, že v běžném životě příliš mnoho takových debatérů nepotkáš. Běžná diskusní fóra nemívají často ani desetinu zdvořilosti, která je mé osobě přirozeně vlastní.
Návštěvník YPO Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 by mne zajimalo jestli ten forichtunk na kterym drzi remen ma na druhy strane sroubku maticku
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Volmax si ty strojky nedělal, odebíral je od nějaký jiný firmy, která převzala fabriky Poljotu, pokud vím. Jinak slušnej peníz je relativní, v rámci swiss budou ty inhousy pořád přes 100k. Třeba u Němců by se daly sehnat dobrý inhousy i levněji (např. Nomos), nemluvě o Japoncích, u kterejch je inhouse skoro všechno (Seiko, Citizen). OK, díky za odpověď.
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Okázalé a cirkusové jsou designem spíše Rolexy. Můj názor.Neblazni chlape, Rolex jsou cirkusove? Koupil jsi hodky, jake jsi si koupil. Na me moc spolecenske, ale pokud ti to vyhovuje, nu..Pak se zde docela rozmozilo oznaceni lidi: jsi histericka zenska, teplous atd... proc? Ty ho znas, ze mu pises takova slova? Dalsi klise - Rolex je kolotoc . Upraveno 31. července 2016 uživatelem tano
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 by mne zajimalo jestli ten forichtunk na kterym drzi remen ma na druhy strane sroubku maticku Nemá. Je to hřídelka, která má z obou stran závit a v každém z nich šroubeček :-)
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Neblazni chlape, Rolex jsou cirkusove? Koupil jsi hodky, jake jsi si koupil. Na me moc spolecenske, ale pokud ti to vyhovuje, nu..Pak se zde docela rozmozilo oznaceni lidi:jsi histericka zenska, teplous atd... proc? Ty ho znas, ze mu pises takova slova? Dalsi klise - Rolex je kolotoc . Nikomu jsem nenapsal, že je "histericka zenska" ani "teplous" (citaci jsem pravopisně neupravoval). Jen jsem se dožadoval doložení jednání, z něhož mě křivě obvinil. To je naprosto přirozené.
JaRooN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Nějak jsi zapomněl doložit ten můj "konfrontační tón" ve zmíněném příspěvku. Pokud vyžaduješ, aby se s Tebou jednalo jen s poklonami, v rukavičkách, s politickou korektností a aby Ti při tom protějšek nafoukával trošku práškového cukru do konečníku, je to Tvoje svobodná volba a Tvoje věc; obávám se ovšem, že v běžném životě příliš mnoho takových debatérů nepotkáš. Běžná diskusní fóra nemívají často ani desetinu zdvořilosti, která je mé osobě přirozeně vlastní.Teď jsi mě fakt pobavil. Koukám, že máš bohaté zkušenosti s diskusemi. V tom případě se ti tady do toho nebudu plést, já jsem jen takový elév a nemám tvůj rozhled a šířku...
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Rain : toto jsi nenapisal ty? Můžeš mi ukázat, kde jsem použil konfrontační tón? Můj příspěvek do debaty byl naprosto slušný a zcela nekonfliktní, napsaný spisovnou češtinou a podle všech pravidel zdvořilé diskuse. Nemám důvod používat konfrontační tón, ani se na to necítím. Nebuď paranoidní a nechovej se jako hysterická feministka, která začne ječet, že ji chlap sexuálně obtěžuje, protože jí dotyčný gentleman přidržel dveře.
Frantik Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Sexuální obtěžování, teplousi a foukani cukru do konečniku? Ty vole kdo to je? :-))))) Upraveno 31. července 2016 uživatelem Frantik
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Proč ne,když se ti líbí. To je to nejdůležitější. Můj šálek kávy to není,užij si je. Díky
Porsche_911 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Buran znamená rusky "stepní sněžná bouře". Uchycení pásku mi příjde, že by v bouři nevydrželo. Tak nějak to koresponduje s ruskou neschopností cokoliv nadesignovat, aby to bylo a) funkční + pěkné dohromady. Kdyby na cifru bylo napsáno Thunderstorm, taky by se to nehodilo. Takže pokud se ti tyhle "Můnfáze galoše" líbí, protože je to opak designové školy Rolexů (a jdeš proti proudu) pak to chápu (vidíš v tom asi něco rebelského). Použití více nesourodých typů písma dohromady je guláš a kritizuji to i u Breitlingů. "Burany" mě tedy slušně řečeno, neoslovily.
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Rain : toto jsi nenapisal ty? Můžeš mi ukázat, kde jsem použil konfrontační tón? Můj příspěvek do debaty byl naprosto slušný a zcela nekonfliktní, napsaný spisovnou češtinou a podle všech pravidel zdvořilé diskuse. Nemám důvod používat konfrontační tón, ani se na to necítím. Nebuď paranoidní a nechovej se jako hysterická feministka, která začne ječet, že ji chlap sexuálně obtěžuje, protože jí dotyčný gentleman přidržel dveře. Ano, to jsem psal já. A NIKDE v tom příspěvku není to, z čeho mě obviňuješ. Nikde jsem nikomu nepsal, že je hysterická ženská, ani teplouš. Nikde. Upraveno 31. července 2016 uživatelem Rain
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Buran znamená rusky "stepní sněžná bouře". Uchycení pásku mi příjde, že by v bouři nevydrželo. Tak nějak to koresponduje s ruskou neschopností cokoliv nadesignovat, aby to bylo a) funkční + pěkné dohromady.Kdyby na cifru bylo napsáno Thunderstorm, taky by se to nehodilo.Takže pokud se ti tyhle "Můnfáze galoše" líbí, protože je to opak designové školy Rolexů (a jdeš proti proudu) pak to chápu (vidíš v tom asi něco rebelského).Použití více nesourodých typů písma dohromady je guláš a kritizuji to i u Breitlingů."Burany" mě tedy slušně řečeno, neoslovily. Díky za recenzi, je zajímavá. Palec nahoru :-)
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Rain: vis co pane, je to tvoje vec, jak se prezentujes. Jen co mi nesedi: urazis hod. firmu, dal urazis chlapa co je tezce v pohode. Muzes byt klidnej, je vas tady vic.
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Sexuální obtěžování, teplousi a foukani cukru do konečniku? Ty vole kdo to je? :-))))) Asi nějakej buran ;-)
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Rain: vis co pane, je to tvoje vec, jak se prezentujes. Jen co mi nesedi: urazis hod. firmu, dal urazis chlapa co je tezce v pohode. Muzes byt klidnej, je vas tady vic. Tak popořadě.1. Kde urážím jakou hodinářskou firmu?2. Kde urážím jakého chlapa? Zatím jsem pouze požádal jistého přecitlivělého člověka, který mě křivě obvinil z konfrontačního tónu, o doložení onoho údajného konfrontačního tónu - což neudělal (ani nemohl, neboť jsem žádný konfrontační tón nepoužil). Omlouvám se, že nejsem zvyklý jednat s přecitlivělými osobami tak, aby se při použití normálního slušného tónu nerozplakali. Upraveno 31. července 2016 uživatelem Rain
Porsche_911 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Ještě by se hodilo dodat, že je to ruční nátah a rezerva 42 hodin.
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Ještě by se hodilo dodat, že je to ruční nátah a rezerva 42 hodin. Baže.
Rain Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Uchycení pásku mi příjde, že by v bouři nevydrželo. Tak nějak to koresponduje s ruskou neschopností cokoliv nadesignovat, aby to bylo a) funkční + pěkné dohromady. Uchycení tahu je spolehlivé. Chápu, že tak nemusí působit na fotografii, ale opravdu s tím není žádný problém :-) Myslím, že žádná taková "ruská neschopnost" se na nich neprojevuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se