Frostie Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Předpokládám v automatu. V quartz bych to jako terno neviděl (nic proti Breitling).a to já bych v HE superquartzu to terno u Breitlí i viděl
JanNovakJan Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Švýcar na to jde drahým termokompenzovaným quartzem, zatímco Japonec obyčejným quartzem s rádiem, kde se nemusím starat ani o změnu zimní/letní čas. Co je tedy větší terno, na to ať si každý odpoví sám, já mám jasno už dlouho
Avenger Odesláno 4. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Ne, Navitimer nechci, protože se to ke mě nehodí. Dal jsem si poptávku na Avenger nebo Superavenger nebo úpně nejlépe Avenger Seawolf chrono. A superquartz považuji za vychytaný systém, pravdou je že v nových hodinkách je nesmyslně předražený oproti precidrive.
zbuddy Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) A na Chrono24 jsou (nyní) vidět na prodej převážně titanové a celotitanové :-) Ty bych si dejme tomu také nechal líbit. Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem zbuddy
Avenger Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Jak jsem psal já mám s tím titanem problém, opravdu zcela preferuji spíš ocelové provedení. Ale to nevadí zkusím nějaké béčka a bude pokoj, rovnou skočím po tom co jsem chtěl původně, nemá smysl se tím prokousávat.
Kex Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) To jsi prošel rychlou očistnou katarzí Nicméně jako praktikující letec Ti svěřím, že do letadla existuje jen málo opravdu užitečných hodinek a Citizen Skyhawk/Nighthawk jsou jedny z nich (druhé jsou Casio Pro Trek) -- až na drobné problémy s ochozením ovládání funkcí korunkou. Ať už si nakonec opatříš jakékoliv, přeju Ti, aby Ti dělaly dlouho velkou radost Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Kex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se