m01e Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 (upraveno) Ahoj, rád bych si pořídil nějaké "referenční" hodiny, podle kterých bych nastavoval svoje náramkové. Nejlépe nějaký pěkný budík řízený radiovým signálem. Designově se mi líbí třeba analogové budíky Seiko, ale nebráním se ani digitalnímu . Máte doma něco podobného? Co třeba YPO, před časem, když byl ještě živ tvůj blog, tak si tam nějaké fotky budíku měl, co to prosím bylo za značku a typ? Co se mi líbí, ale není to řízeno signálem: Seiko 1 Seiko 2 Seiko 3 Upraveno 5. prosince 2007 uživatelem m01e
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 mám troje řízené rádiem ...... g shocky , JVD, a pak nějakou meteo stanici z elektroworldu ...... všechno maká stejně dobře a kupodivu stejně ..... řekl bych ,že je jedno co si koupíš pouze bych se řídil vzhledem,vkusem a momentální náladou
kubson Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 kup si buďto ty co má YPO, nebo ty co má Philippe Dufour
Filipes Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2007 mám docela obyčejnou meteostanici/budík/rádiem řízené hodiny, zatím rok a funguje dobře - ale vypozoroval jsem, že ukazuje stejně jako hodiny v TV, takže podle mě na seřízení mechanických hodinek dostačuje mrknout na ČT24
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se