Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 http://www.melbournewatch.com.au/news/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sundance Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Za těch 13000 v předprodeji vypadají pěkně. Plnou cenu už bych za ně asi ale nedal..
Sborez Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tuhle firmu sleduju už dlouho na kickstarteru, mají hezký kousky, ale nikdy jsem se neztotožnil s tím hnusným "M" na vteřinovce. To je superhnus, ale jinak jsou na ně velice dobré reference.
Sundance Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tuhle firmu sleduju už dlouho na kickstarteru, mají hezký kousky, ale nikdy jsem se neztotožnil s tím hnusným "M" na vteřinovce. To je superhnus, ale jinak jsou na ně velice dobré reference. Jo to vypadá divně. Pro mě hlavně díky tomu fontu s různě širokýma "nožičkama", díky kterýmu to vypadá, že je to vyosený..
Bells Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tento brand také sleduji už delší dobu, kdy mě na něj jednou shodou náhod někdo ze zdejších členů upozornil. Docela se mi líbí, co dělají, některé hodinky mají opravdu povedené a i tato novinka se mi líbí. Je vidět, že se i docela snaží a to i být alespoň trošku originální. Jasně je v tom vidět hned několik již známých hodinek, ale jako celek je to docela originál. Ono taky dnes ještě udělat něco opravdu originálního už není jen tak...Inu pěkné, za mě palec nahoru.
JaRooN Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Tento brand také sleduji už delší dobu, kdy mě na něj jednou shodou náhod někdo ze zdejších členů upozornil. ... Myslím, že jsem to byl kdysi dávno já. Také je už dávno sleduji, ale zatím mě nic nepřesvědčilo natolik, abych to zkusil
Bells Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 To je dost dobře možné, je to už nějaký ten pátek, takže si to nepamatuju a rovnou s tebou i souhlasím, ano jejich produkce vypadá zajímavě, ale není to až taková bomba, abych to musel mít. No uvidíme kam se budou vyvíjet, rozhodně nejsou na špatné cestě.
Jupiter7 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Celkem se mi libi modry Portsea, ale myslim, ze ta cena je trosku vyssi. Tento novy dressy diver je takovy lehce zvlastni. Chvilemi si clovek rika jo dobry, ale po chvili tomu neco schazi. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem Jupiter7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se