Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Inspiraci pro toto vláko jsem chytil u braljařů kde jsou ukázky jejich Breitling Jet Teamu. Jsou dobří, mám je rád, ale jsou i další. Viděl jsem všechny tyto akrobatické skupiny naživo, nepopsatelný zážitek, mráz vám běhá po zádech, kolena se třesou, nevíte kam dřív koukat, za krkem bolí, čumák spálený od slunce. Kdo zná, tak ví. Kdo nezná, tak pozná a možná si vybuduje novou závislost a mohu vám garantovat, že ta závislost bude pořádná. :rolleyes:

Red Arrows

http://www.youtube.com/watch?v=WNOzOc27PqA

Frecce Tricolori

Breitling Jet Team

http://www.youtube.com/watch?v=j7i2wpEJIJc

Odesláno

paráda!!!

já teda v bedně viděl zatím "jen" záznamy z Red Bull Cupu, kde si to na vrtulových mašinkách štrikují mezi nafukovacími pylony a to je teda taky spektakulární zážitek ... respekt před pány letci

Odesláno (upraveno)

socko hustýýý videa se skvělou muzikou... Že už by tohle lítalo i nad Obřím sudem :D Jinak Red Bull Cup jsem taky sledoval, jsou to frajeři...

edit: úplně mě zahřálo u srdce, že kluci z Breitling teamu lítají na L-39 Albatros

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno

Nad sudem nic nelítá, tam se pouze chlastá a slabé povahy tam tančí :D

Ale lítalo se tady:

Freece Tricolori - Slovensko SIAD 2004 a Brno CIAF 2006

Red Arrows - Ostrava Den NATO 2006

Breitling Jet Team - Brno CIAF 2007

Odesláno (upraveno)
Nad sudem nic nelítá, tam se pouze chlastá a slabé povahy tam tančí :D

Ale lítalo se tady:

Freece Tricolori - Slovensko SIAD 2004 a Brno CIAF 2006

Red Arrows - Ostrava Den NATO 2006

Breitling Jet Team - Brno CIAF 2007

JJ, Frecce Tricolori jsem v Brně viděl a byl to mazec. Vřele doporučuju CIAF navštívit, protože vidět ty stroje v akci naživo je úplně o něčem jiném než se na to koukat ze záznamu. Šílenej řev, tlakový vlny, rychlost...prostě Nářez s velkým N. Snažil jsem se to fotit, ale asi by to chtělo něco lepšího než kompaktík :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Karloss

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...