StanoBare Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 tak tak, mám Lenovo T500 a ťuk ťuk, frčí ako má! Len si tak tichúčko ševelí, čo o iných funivých značkách sa povedať nedá...na grafiku a rendering dizajnu v pohode stačí (nehovorím o komplikovaných napr. architektonických návrhoch). A občas sa využije aj prepínanie grafickej karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Ja mam Lenovo R61 a nedavno jsem si jeste poridil Lenovo T410s Maximalni spokojenost, kdo zna Lenovo (a ze jich je tu dost) vi o cem mluvim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Já mám HP 6510b a vyjma hovadského přístupu v servisu a vaklu v pantech panelu (vysmáli se mi s tím do xichtu a po rozebrání je mi jasné, že mohli h...o udělat - teda mohli to vyměnit žejo - je to konstrukční faux pais :F) maximální spokojenost po třech letech intenzivního přenášení a trápení PS: Lepší klávesnici neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Moc děkuji chlapci za postřehy, dnes objednávám Lenovo" Akorát bych nejradši opět XP Windows, tady jsou Windows 7 To zase bude, jelikože já jsem na comp pěkný kopito" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 ja mam objednaný notebook HP EliteBook 8560w, Intel Core i7 2630QM, 8 GB DDR3 1333 MHz, NVIDIA Quadro 2000M.......tak som zvedavý čo to bude za stroj. Donedávna som pracoval na HP nw8440 a bola veľká spokojnosť. Od kúpy ide necelých 5 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Moc děkuji chlapci za postřehy, dnes objednávám Lenovo" Akorát bych nejradši opět XP Windows, tady jsou Windows 7 To zase bude, jelikože já jsem na comp pěkný kopito" Neviem ako to je teraz, ale keď som sa kupoval Lenovo Thinkpad T500 (pred 2 rokmi), dostal som automaticky v balení CD verziu Windows XP, lebo Vista je niekedy utrpenie, už záležalo na užívateľovi či preinštaluje alebo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Sony Vaio VPCS11X9E + SSD Kingston V+ 128GB. Uz ho mam pres rok a naprosta spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Neviem ako to je teraz, ale keď som sa kupoval Lenovo Thinkpad T500 (pred 2 rokmi), dostal som automaticky v balení CD verziu Windows XP, lebo Vista je niekedy utrpenie, už záležalo na užívateľovi či preinštaluje alebo nie. Já si myslím, že tady už jsou instalovaný a že notebook je na sedmičky přímo stavěný, takže asi tam XP nepůjdou, nevím no, licenci mám" Ale prý sedmičky nejsou zase tak hrozný, uvidíme a prý mám jít z doubou a né se vracet mezi opice mi řekl kámoš Akorát mám nějáký sklady ještě v DOS a ty tam prý makat nebudou, opět mám práci navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Standardne to bylo tak, ze kdyz jsi mel ofiko Visty, tak u Lonovo, mozna i jinych znacek jsi mohl udelat v nekterych pripadech (Vista Business) tzn. DOWNGRADE na Win XP, ale u Sedmicek nevim, jestli ta moznost je...kazdopadne bud v klidu, Sedmicky maji HW pozadavky jako stare XP,ale jsou celkem stabilni a jsou mnohem propracovanejsi, takze si snad zvyknes...ja si taky zvykl....mam je nejradsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 ja mam objednaný notebook HP EliteBook 8560w, Intel Core i7 2630QM, 8 GB DDR3 1333 MHz, NVIDIA Quadro 2000M.......tak som zvedavý čo to bude za stroj. Donedávna som pracoval na HP nw8440 a bola veľká spokojnosť. Od kúpy ide necelých 5 rokov Mám v plánu pořídit si taktéž 8560w, v obdobné konfiguraci, až ti dorazí, tak prosím trochu poreferuj o osobních dojmech. Potřebuju mobilní mašinu s kvaltiním displejem, která nezaváhá ani při náročných fotorealistických renderech architektonických modelů. Pokud Vás někoho napadají srovnatelné alternativy, tak sem s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Mám v plánu pořídit si taktéž 8560w, v obdobné konfiguraci, až ti dorazí, tak prosím trochu poreferuj o osobních dojmech. Potřebuju mobilní mašinu s kvaltiním displejem, která nezaváhá ani při náročných fotorealistických renderech architektonických modelů. Pokud Vás někoho napadají srovnatelné alternativy, tak sem s nimi. ...neco od Lenova? Dle me nic lepsiho nez Lenovo a HP Elite booky na tuto praci nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Mám v plánu pořídit si taktéž 8560w, v obdobné konfiguraci, až ti dorazí, tak prosím trochu poreferuj o osobních dojmech. Potřebuju mobilní mašinu s kvaltiním displejem, která nezaváhá ani při náročných fotorealistických renderech architektonických modelů. Pokud Vás někoho napadají srovnatelné alternativy, tak sem s nimi. Určite dám vedieť. Mal som pôvodne v pláne kúpiť LENOVO THINKPAD W520 ...je to dosť ospevovaný notebook, ale dať za neho cca.2400eur je podľa mňa veľa. Myslím si, že HP EliteBook 8560w je na prácu s grafikou stvorený. Osobne budem na ňom pracovať v programoch RHINOCEROS, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, AUTOCAD atď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Standardne to bylo tak, ze kdyz jsi mel ofiko Visty, tak u Lonovo, mozna i jinych znacek jsi mohl udelat v nekterych pripadech (Vista Business) tzn. DOWNGRADE na Win XP, ale u Sedmicek nevim, jestli ta moznost je...kazdopadne bud v klidu, Sedmicky maji HW pozadavky jako stare XP,ale jsou celkem stabilni a jsou mnohem propracovanejsi, takze si snad zvyknes...ja si taky zvykl....mam je nejradsi... ano, presne tak to bolo. Mne to prišlo zábavné, keď sa "nasilu" niečo pretlačuje, aj keď to nie je ideálne a takou je nabublaná Vista. Tak radšej ešte pribalia XP. Ale to bolo, stará pesnička, tu čas ide strašne rýchlo...keď vidím terajšie vybavenie ntb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 No nevím, Win7 bych se nebál, přešel jsem rovnou z XP, Vistu jsem po pár zkušenostech přeskočil a jsem spokojen. Fakt bych neřekl, že se mi po XP nebude stýskat. Sedmičky jsou v pohodě minimálně stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 A dobrá zpráva, že jdou spouštět na sedmičkách i praletý dosácký programy po instalaci ?DOSBox0.65-win32-installer.exe? Ušetří mi to haldu práce, ale každopádně mě to jednou čeká, už to odsunuji tak pět let. Jo a taky mě opravily starý notebook, ale už je to babka, takže se těším zítra na nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se