B.F.G. Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Neměli jste náhodou někdo možnost vidět na život tyhle "oblekovky"? Nejsem si jistý vším co se o nich píše, ale taky si nejsem jistý, že jsou tak špatné, jak se o nich na fóru často píše... (myslím jako značka) Takže nemáte někdo náhodou zkušenost? Modření vs barvení, cifr se smaltem vs lesklá barva... http://www.nejpanskehodinky.cz/products/tisell/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tam bych je nekupoval a nesmíš věřit všemu co se tu vypusti. Zpracování bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Konkrétně s tímto modelem osobní zkušenost nemám, ale ten samý strojek mi doma tluče v Parnis pilotkách, které jsem bral víceméně ze zvědavosti. Asi po deseti dnech trpělivého hraní si s mikroregulací se přesnost ustálila na cca +10 sec/den, což jsem upřímně ani neočekával. Z hlediska strojku tedy myslím slušný poměr cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 S Parnis bych to vůbec nesrovnaval,Tisell je někde jinde min. o 95% zbytek design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Jasně, to máš pravdu. Měl jsem na mysli pouze ten strojek, zbytek je samozřejmě uplně něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 5. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 No já neřeším až tak strojek, tem mi po pravdě vadí nejvíc, tváří se krapet jako IWC. Spíš řeším, jestli je pravda, co o nich tvrdí prodejce/výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 ...Nejsem si jistý vším co se o nich píše, ale taky si nejsem jistý, že jsou tak špatné, jak se o nich na fóru často píše...Huh? Tady se o Tisellech píše spíš pozitivně, ne? Pár lidí tu má ty jejich pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 (upraveno) Spíš řeším, jestli je pravda, co o nich tvrdí prodejce/výrobce.Což je? Však na tom linkovaným webu je jen nějakej výčet parametrů. Na to se asi spolehnout dá, pokud vyfiltruješ takový ty podezřelý věci jako "velmi kvalitní pravá kůže" apod. Jsou to prostě levný hodinky od korejský firmy s čínským strojkem, zpracování bude asi odpovídat ceně. Dal bych si pozor na velikost (na menší ruku to nebude). Upraveno 6. srpna 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Dal bych si pozor na velikost (na menší ruku to nebude).myslíš jako, že Bauhaus oblekovky 38 mm nejsou na malou ruku? A na jakou tedy potom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 myslíš jako, že Bauhaus oblekovky 38 mm nejsou na malou ruku? A na jakou tedy potom?Podívej se do toho odkazu, týpek nemluví o těch pseudoNomosech, ale o modelu se 44mm pouzdrem a kopií Unitasu uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Týpek píše , hele viděl jsme spoustu číňanů, mám Steiny, Steiny jsem viděl prakticky všechny. Nedělám si iluze, že značky jako Archimede, Steinhart a jiné kupují obráběné díly ve švajcu, takže nemám ani blok proti značce Tisell. Kdysi jsem si koupil za dva litry na Ebay letecké Ticino a za ty prachy v obchodě fakt lepší nenajdeš. Jenže třeba nemají modřené ručičky ale barvené. Proto řeším osobní zkušenost s konkrétními hodinkami a detaily. Ty v odkazu jsou velké, ale pro mě jsou ok co do velikosti. Ale neřešil jsem je primárně pro sebe, konkrétně bych chtěl objednat tyto, jsou príma dědkovské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Podívej se do toho odkazu, týpek nemluví o těch pseudoNomosech, ale o modelu se 44mm pouzdrem a kopií Unitasu uvnitř.jj, máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) Mně se líbí tyto. Na wus je chválí (zpracování), myiota 9015 je podle mě fajn, tepelně modřené ručky, smalt. cifr, doomed safír s vnitřním AR, kulaté datum (pro někoho no-go) mi přijde zajímavé. Jen na oblekovky tohoto stylu mi přijdou už velké. foto Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Ja si myslim, ze 40mm je na normalnu muzsku ruku ideal. Este sa vratim k stroju 9015 - podla mna je bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se