quonax Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Jak jsem napsal ve svém představení, pomáhám občas v hodinářství jako měnič baterek. Nedávno se mi stalo, že přišla pěkná slečna a dala mi na výměnu baterky nějaké docela levné hodinky, nejspíše původu čínského. Prý ještě nebyla baterie měněná - a tak to i vypadalo, víčko šlo těžko vyloupnout a vše bylo nové, netknuté. Na distančním kroužku ale byl malý svazeček chlupů - po bližší prohlídce lupou mi to připadalo spíš jako zvířecí chlupy, než vlasy. Byly ke kroužku přilepeny dvěma úzkými proužky lepící pásky. Majitelce jsem to ukázal - tvrdila, že o tom nic neví a že hodinky ještě nebyly otevřené.Vyfotit jsem to bohužel nemohl, v práci by na to nebyl čas ani podmínky, a ani tam s sebou foťák nenosím.Tak nevím - nebylo to nějaké čínské kouzlo? Anebo i české - někdo si "půjčil" její hodinky a pokusil se majitelku nějak ovlivnit? Nebo je to nějaká esoterní hodinářská praxe, kterou ještě neznám?
VasekN Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 V 8. 8. 2016 v 11:49, quonax napsal: Jak jsem napsal ve svém představení, pomáhám občas v hodinářství jako měnič baterek. Nedávno se mi stalo, že přišla pěkná slečna a dala mi na výměnu baterky nějaké docela levné hodinky, nejspíše původu čínského. Prý ještě nebyla baterie měněná - a tak to i vypadalo, víčko šlo těžko vyloupnout a vše bylo nové, netknuté. Na distančním kroužku ale byl malý svazeček chlupů - po bližší prohlídce lupou mi to připadalo spíš jako zvířecí chlupy, než vlasy. Byly ke kroužku přilepeny dvěma úzkými proužky lepící pásky. Majitelce jsem to ukázal - tvrdila, že o tom nic neví a že hodinky ještě nebyly otevřené.Vyfotit jsem to bohužel nemohl, v práci by na to nebyl čas ani podmínky, a ani tam s sebou foťák nenosím.Tak nevím - nebylo to nějaké čínské kouzlo? Anebo i české - někdo si "půjčil" její hodinky a pokusil se majitelku nějak ovlivnit? Nebo je to nějaká esoterní hodinářská praxe, kterou ještě neznám?Nejdůležitější by bylo asi znát původ. Od toho už se dá něco odvodit. Lidi na světě věří různým i hodně těžko uvěřitelným věcem :-) Osobně bych to typnul na chlupy pejska pro budoucí klonování :-) Nebo si do nich prostě při lepení někdo přivřel a přilepil pubicke ochlupení :-) V Asii se podle mne může stát ledacos :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se