Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry, že zakládám nové téma, ale nikde jsem to tady nenašel. Právě se rozhoduju, že si koupím hodinky a váhám mezi Aviator I a II. A taky jestli v černé nebo stříbrné:-) Hrozné rozhodování, nebýt tohohle fóra tak si žádné nové nekupuju, ale všiml jsem si, že nejsem sám takový tady:-)

No teď jak jsem prohlížel různé stránky tak jsem si všimnul, že Aviator I mají různé druhy indexů (čistě bílé, nazelenalé?). Nebo to jenom na fotkách špatně vidím? Bílé indexy a tady ty "nazelenalé" . Díky za nějaké rady, které by mi pomohly se nějak rozhodnout..

Odesláno

Bílé jsou při dostatku světla, když se sešeří - trochu zezelenají a když je tma - jsou zelené jak brčál :-)

Tak je tomu u Aviatorů IV.

Odesláno

Mám rok Aviatory II od juliana K. a jsem max. spokojen. Svítěj pěkně, někdy při přejítí do stímu ze slnka to je přímo rozsvícený. Jdou mi ssuper přesně asi 1-2 sec/den. půl dne ruka a půldne položené na stojato na hraně proti korunce.

Odesláno
No teď jak jsem prohlížel různé stránky tak jsem si všimnul, že Aviator I mají různé druhy indexů (čistě bílé, nazelenalé?). Nebo to jenom na fotkách špatně vidím? Bílé indexy a tady ty "nazelenalé" . Díky za nějaké rady, které by mi pomohly se nějak rozhodnout..

No, ve čtvrtek jsem byl v Praze Na poříčí u Poljotů a prohlížel si právě ty Aviatory I. A protože se mi nelíbí ony zelené indexy, výslovně jsem to prodavači řekl. A on mi na to odpověděl, že se dělají i s bílými indexy, akorát je momentálně nemají. Jiné hodinky tam ovšem ve dvou barvách indexů měli. A na www.poljot.at mají Aviatory I ve dvou barvách indexů + bílé se safírovým sklíčkem (a bílými indexy).

Odesláno

Ja mozem biele aviatory len doporucit mam biele s poljotom a zelene s ETOu oboje je fajn ale tie biele vyzeraju o 300% decentnejsie, skoro az oblekovo a su preto univerzalnejsie ...... zelene su sice flieger "kazdym coulem" ale to sa nie vzdy hodi.

Odesláno

No, sice to mám do Prahy daleko, ale taky jsem uvažoval, že se tam na ně nejdřív pojedu podívat "live" . Ještě uvidím.. Mě se totiž k těm tmavým taky líbí více ty bílé indexy. Na tom www.poljot.at jsem našel tyhle dva odkazy, ale mě ty hodinky přijdou oboje stejné: První no a ty druhé .

Jo a ještě tam píšou "Die innere ist erhaben und auf Englisch." To znamená, že i místo té azbuky na ciferníku to jde mít anglicky. Nevíte někdo prosím?

Odesláno

No, já mám zájem o nerezové v matu. Nicméně v těch tvých mají ty druhé (číslo končí 314) zelené indexy a první (315) bílé. Je to vidět na bočních pohledech.

Osobně mám trochu bordel v označování generace Aviatorů. Každý to značí jinak, Poljot radši vůbec. Takže můžete někdo potvrdit (pořdí od I po IV)?

post-2426-1197224680.jpg

post-2426-1197224707.jpg

post-2426-1197224718.jpg

post-2426-1197224726.jpg

Odesláno

Tady jsou vidět s bílými indexy i se zelenými. Nejvíce se mi líbí po stránce stylu i naživo první generace, s nápisem poljot namísto křídel. :) Já bych si koupil model se zelnými indexy, ale je to o vkusu.

http://www.poljot.at/webshop/catalog/produ...products_id=617

http://www.poljot.at/webshop/catalog/produ...products_id=618

Odesláno

ja by som rozhodne isiel do modelu s 24h pocitadlom lebo 30 min odmeria clovek aj na lunete k tomu nepotrebuje zlozity chronograf dalej pomerne velkym nebezpecenstvom su minutove indexy chronografu.... dost dobre neviem co chcel basnik povedat ciarkou umiestnenou v strede medzi cislami 0-5 5-10 atd... akoze dve a pol minuty alebo co? viz pravy horny obrazok....samozrejme u niektorych modelov to napravili viz pravy dolny.

Odesláno

Bacha, to není 24h počítalo stopek, ale pouze zobrazení času hodin vrámci dne. Tj jestli je na hodinkách 10:10 nebo 22:10. Nemá to se stopkami nic společného, ty jsou stále 30 minutové. Mě osobně to tam přijde zbytečné, ba dokonce mi to vadí a je to jeden z důvodů, proč se u výběru I nebo IV přikláním k I.

Odesláno
Bacha, to není 24h počítalo stopek, ale pouze zobrazení času hodin vrámci dne. Tj jestli je na hodinkách 10:10 nebo 22:10. Nemá to se stopkami nic společného, ty jsou stále 30 minutové. Mě osobně to tam přijde zbytečné, ba dokonce mi to vadí a je to jeden z důvodů, proč se u výběru I nebo IV přikláním k I.

hmm tak to je gol,... stastie ze na chronografy vseobecne niesom ja mam len klasiku s datumom :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...