Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, náčelníku! No, na kůži snad asi jo, ale ten tah se mi za prvními dílky láme prudce dolů, takže kov asi ne. Uvidíme... Třeba si pak vezmu ty Bakerovy, co ještě nemá, ale :lol:

Návštěvník Dr. No
Odesláno

Seika má Baker na pokusy :)

A nebyl to ten slušný chlapec marosh? Ať tak nebo tak, ta Seika nejsou na pokusy, ale na opravení a nošení!
Odesláno

A nebyl to ten slušný chlapec marosh? Ať tak nebo tak, ta Seika nejsou na pokusy, ale na opravení a nošení!

myslíš tu opilku co rozsedla židli? mám z toho pěkné foto :)
Návštěvník Dr. No
Odesláno

myslíš tu opilku co rozsedla židli? mám z toho pěkné foto :)

No to se snad nepočítá - v sobotu jsem se dozvěděl, že k té nehodě snad mělo dojít během nějaké rituální očisty nebo čeho, samotného mě to překvapilo :rolleyes:.
Odesláno

jo takhle, tak to tvoje škrcení zezadu, spojené s otíráním čela byla rituální očista :)

to zas byla akce...

Já Ti dám opilku, to říká ten pravý, který už o půl osmé artikuloval, jako poručík Dub, když byl na inšpekci v bordeláku...

Jinak pro mě to byla rituální očista, co se mnou provedl Dr.No. Od té doby se cítím velmi povznesen.

A poslední poznámka, Dr.No-Seika si opravdu poskytl na vědecké bádání, se slovy :"...chce si někdo pohrát, mám tu hračku na domácí pokusy..."

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...