Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Peťane dojet bys mohl, rok už nechodíš mezi chronolidi, kolo ti už bylo radou starších odpuštěno a chceme vědět jestli jsi povyrostl :), tak už konečně dojdi...

EDIT:

Jinak budu mít možná problém se šestkou, doufám, že Baker bude ještě umět pozdravit než dorazím, i když Sectíku, možná bych to stihl, zavolám ti zítra, stejně jedeš kolem mě...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Peťane dojet bys mohl, rok už nechodíš mezi chronolidi, kolo ti už bylo radou starších odpuštěno a chceme vědět jestli jsi povyrostl :), tak už konečně dojdi...

EDIT:

Jinak budu mít možná problém se šestkou, doufám, že Baker bude ještě umět pozdravit než dorazím, i když Sectíku, možná bych to stihl, zavolám ti zítra, stejně jedeš kolem mě...

S Tebou nemluvím.

Odesláno

Četl jsem, ale předtím psal. Co teď budeš dělat :unsure: ?

co budeme dělat, vše je prozrazeno... vezmu je sebou teda pod podmínkou, že nebudeš máchat v pivu a polévat fernetem...
Odesláno (upraveno)

Ale na ignore listu ještě nejsem? :P

Vyjde to stejně. A vůbec, nemůžu dorazit, vybírám si nevěstu, ať taky můžu jezdit k móooři, takže musím být doma.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Já to shrnu - lib chybí, gas nedojede, Marosh chybí. Tři největší hvězdy srazů tam nebudou. Chlapi, užijte si to.

Největší hvězda srazů je Tombed...to už všichni ví :)

Ale i tak za tuhle hlášku bychom tě nechali sedět tak maximálně u vedlejšího stolu <_<

Já dorazím lehce po šesté i s Markétou.

Odesláno

co budeme dělat, vše je prozrazeno... vezmu je sebou teda pod podmínkou, že nebudeš máchat v pivu a polévat fernetem...

A nechceš s sebou vzít i ten tvůj chlebník s řemenama? Já vezmu šroubovák a budeme zkoušet, který řemen jim nejvíce sluší :)

Odesláno

Chlebník? Koženému pouzdru z panatime říkáš chlebník?

Co furt máte s tou rezervací? V Kartáči je narváno akorát před vánocema, v 6 lidech si sedneme vždycky.

Biker, přestaň dělat zagorku, chováš se jako zhrzená milenka :lol2:

Odesláno (upraveno)

Chlebník? Koženému pouzdru z panatime říkáš chlebník?

Co furt máte s tou rezervací? V Kartáči je narváno akorát před vánocema, v 6 lidech si sedneme vždycky.

Biker, přestaň dělat zagorku, chováš se jako zhrzená milenka :lol2:

Ale Ty máš na hrušce, bohužel. A jako milenka bych Tě nejraději vyfackal, protože ji znáš vždycky jen tehdy, když něco chceš.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...